Elionor no està aconseguint a Saragossa el que va poder fer a Gal·les: passar desapercebuda. A la ciutat de la costa atlàntica britànica era una més dels milers d'alumnes de l'Atlantic College, i fins i tot els seus trets nòrdics, rossa d'ulls blaus, evitaven que fos identificada com la princesa espanyola als pubs locals. Si es va emborratxar, no ho sabem. En canvi, a la capital aragonesa no pot fer un pas sense ser reconeguda. I la jove de 18 anys fa vida fora de la caserna. El Ministeri de Defensa facilita fotos de l'interior de l'Acadèmia Militar i són per arrencar a córrer. Un cop d'ull als lavabos o a la zona d'estudi:

EuropaPress 5382687 zona estudio academia general militar zaragoza 16 agosto 2023 zaragoza
Zona d'estudi Acadèmia general militar Saragossa, EP
Lavabo Elionor EP
Lavabos comunitaris d'Elionor, EP
Leonor nariz GTRES
El nas, les arracades i els brackets reials, GTRES

Elionor sempre que pot surt de l'edifici per anar a prendre alguna cosa amb la resta de cadets i els bars de l'entorn de l'Acadèmia parlen amb la premsa. El rumor que recorre Saragossa és que la princesa és garrepa. Fa pocs dies es va saber que pels seu 18 anys van fer una celebració a un restaurant i Elionor no només no va convidar a res, ni a la beguda, sinó que a l'hora de pagar a mitges la filla de Felip va deixar una propina de 70 cèntims d'euro. Cal recordar que el seu avi acumula una fortuna en paradisos fiscals de 1800 milions i que, tot i el que digui Felip, Elionor no ha renunciat a l'herència multimilionària que li tocarà del seu avi. No hi pot renunciar fins que Joan Carles mori. A hores d'ara, Elionor és l'hereva d'una fortuna multimilionària. Però deixa propines de 0,70. Ara hi ha més dades. Va al bar El Tuno.

Segons Woman: "Situado en la zona universitaria, fue el lugar de encuentro de los cadetes. Alrededor de las 20:00 horas se pudo ver a la princesa Leonor con sus compañeros disfrutando de una merienda compuesta por pizzas, hamburguesas, bocadillos y huevos rotos que pagaron entre todos.Este bar situado en la esquina de las calles de Pedro Cerbuna y de Andrés Giménez Soler posee una de las terrazas más cotizadas de Zaragoza entre los jóvenes ya que en ella se sirven raciones baratas perfectas para compartir. Toda una institución que lleva más de 35 años con Isidro Francés Ruiz al frente y que cuenta con mucha clientela fiel a la que parece haberse sumado la princea Leonor".

leonor zaragoza 2
Elionor endrapant a Saragossa, twitter

Racions barates. Això és el que endrapa la princesa. Després d'engreixar-se amb la pèssima alimentació gal·lesa ara compensa el molt exercici físic de la formació militar menjant croquetes barates i cadascú es paga lo seu. L'austeritat d'uns lavabos col·lectius, d'uns companys de promoció de classe mitja-baixa i d'una hereva pija i rica que no vol aparentar, o que no té diners de butxaca. Però l'esperen 1800 milions.