Elionor ja fa 3 mesos que viu a Saragossa, més concretament a l'Acadèmia Militar de la capital aragonesa. Allà fa vida de cadet de l'Exèrcit: poques sortides per la ciutat i molta vida dins la caserna. Però la filla dels reis ha estat vista a locals de restauració de la ciutat i ha deixat algun detall molt significatiu. La princesa va renunciar al seu sou com a soldat, una xifra irrisòria, i Zarzuela encara no li ha assignat oficialment un salari com els que tenen Felip, Letícia i Sofia. Però és evident que els seus pares li donen una setmanada, diners de butxaca per poder sufragar les seves despeses. No deu ser una xifra molt generosa perquè Elionor té un detall horripìlant als llocs on surt a sopar: no deixa propina. O pitjor, deixa una propina ridícula per qualsevol cambrer: 70 cèntims. Penós.

DL u538719 098
Elionor el dia que va arribar a Saragossa, GTRES

Dins l'enorme maleta que va carregar el dia que va instal·lar-se a viure a Saragossa Elionor no hi duia generositat. Els Borbons són una de les famílies més milionàries d'Espanya, la fortuna personal del seu avi es calcula en 2000 milions d'euros, però ella és garrepa com el seu pare. Ho destapa Antena 3, un mitjà molt monàrquic. Espejo público: "Uno de los últimos sitios que ha visitado la princesa en Zaragoza en una hamburguesería donde llevó a cabo una celebración por sus 18 cumpleaños. El encargado del local cuenta que la princesa pidió una hamburguesa de la casa, la llamada 'panzzer burguer' compuesta de queso camembert en la base, cebolla caramelizada de fuente, carne de vacuno 100x100 de origen nacional, queso chédar y salsa 'panzzer. Como postre se llevó a la boca una cookie de 3 chocolates."

leonor zaragoza 2
Elionor a un bar de Saragossa, twitter

Susanna Griso segueix. "En la celebración estuvieron 9 personas. La princesa llegó 10 minutos más tarde que el resto acompañada por una amiga y con los escoltas cerca. Se sentó en una silla de madera que ya ha marcado el restaurante con la fecha del evento. Sus amigos llevaron las velas para que soplara con el mensaje 'eres vieja'. El grupo pagó la cuenta en común y la hija del rey Felipe VI aportó 21 euros de los 20,30 que le correspondían". Menjar híper calòric, doble postre, pastís i cookie i el compte a tocateja, tot i que se celebrava el seu 18è aniversari. Elionor no va convidar a res als altres comensals tot i ser el seu aniversari. Ni va deixar cap altra propina que 70 cèntims. Com a amiga, no és gaire generosa. Més que "eres vieja" al pastís li podien haver escrit "eres agarrada".

Felip també és garrepa

Recentment en un sopar amb amics segons LOC "El Monarca no pagó, fue invitado por sus acompañantes, que por cierto dejaron 50 euros de propina". És a dir, no només no paga el compte sinó que no fa ni el gest de, com a mínim, deixar la propina. Van ser els amics els que van pagar tot: el sopar de Felip i la propina de 50 euros. Però la premsa rosa monàrquica és tan i tan llepona que s'ho inventa i menteix. Diu Lecturas, citant El Mundo: "Tal y como han contado testigos presenciales a 'El Mundo', Felipe VI no pagó absolutamente nada de la cena y fue invitado a todo por sus acompañantes. Eso sí, el monarca no dudó en dejar una cuantiosa propina de 50 euros (sic)". Tenen problemes de comprensió lectora. Felip no va pagar res, ni la propina.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!