Un dels errors més habituals (l'acaba de cometre Antena 3 a Espejo público) és referir-se a les filles de Felip i Letícia com "las infantas". Està tan arrelat que les dues filles de Joan Carles anaven en pack, les infantes Elena i Cristina, que es recupera el duet. Una pífia descomunal perquè només Sofia és infanta i Elionor és princesa. Diferents ja des del títol. Segueix sent un misteri com són les nenes i en especial la filla gran. Zarzuela ha filtrat dades íntimes mai publicades de l'adolescent a la revista més monàrquica. Hola publica "Curiosidades para sus 14 años".

elionor sofia estiu 2019 GTRES

La princesa i la infanta, les germanes diferents, GTRES

Tenen 14 i 13 anys i poc se sap de la seva habitació. Dormen juntes? Tenen mòbil? La resposta a la revista de paper cuixé: "Leonor comparte habitación con su hermana, lee siempre antes de dormir, le encanta la literatura como a su madre, y no tiene TV en su cuarto". Una adolescent sense habitació pròpia ni pantalles és com un unicorni: una raresa. Ni TV ni mòbil. "Su nombre es uno de los más buscado por la red, estudia conciliando los libros con la tablet y el ordenador y entiende de redes sociales, aunque no puede usarlas ni compartir fotos".

elionor bebe nado en braços GTRES

Elionor amb una nena en braços, GTRES

Així què fa la nena? "A diario y como su hermana, asume actividades deportivas, clases extraescolares y deberes hasta las ocho de la tarde. Es muy perfeccionista y nunca va a clase sin los deberes hechos. Le gustan las Humanidades y el cálculo". Això per obligació però com es distreu, els seus hobbies "En sus ratos de ocio toca el violoncelo,  elige ropa con su hermana, queda con amigas y pasa tiempo en la cocina. Le encanta el chocolate y Martín Berasategui le dijo que practicara mucho".

elionor es toca cabell palma GTRES

Elionor es toca els cabells i Sofia la imita, GTRES

Elionor violoncelista, va de shopping, lletraferida i sense intimitat a la seva pròpia habitació. La dèria de Letícia per infantilitzar-la arriba fins el punt d'anul·lar-li la intimitat. I a punt de fer 15 anys ja és una dona en molts aspectes. No només toca el violoncel.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat