La Família Reial espanyola es prepara per a un imminent reagrupament després de mesos separats. Principalment per la tornada d'Elionor i Sofia a casa: una de la seva particular mili de tres anys, actualment a l'Acadèmia General Militar de Saragossa, i l'altra de l'internat UWC de Gal·les, on també va cursar el Batxillerat la primogènita de Felip i Letícia. Pel que fa als monarques, tot feia pensar que aquests dies de vacances (no tenen cap acte oficial a l'agenda) provocarien l'acostament conjugal, descaradament distant des de fa setmanes. La crisi per Jaime del Burgo estava passant factura. Tanmateix, els reis s'han avançat amb una cita de parella per Madrid, ensopida i freda. Cal fer veure que aquí no passa res. Fa pudor a teatre.

Mentre els pares menjaven marisc car i miraven una pel·lícula vella a la Filmoteca Nacional, la futura reina i dama-cadet s'acomiadava, a la seva manera, de la disciplina castrense. Una gresca per celebrar el parèntesi de Setmana Santa, acompanyada dels companys a la caserna. No és la primera vegada que confraternitza amb la tropa, tampoc la primera que l'enxampen de festa. Algunes de les sortides nocturnes han aixecat polseguera: vodka, nois i reservats VIP. Zarzuela es va emprenyar per la publicació d'una informació nascuda a Telecinco. Van tractar de desmentir-la a través de la revista 'Hola!', parlant d'intel·ligència artificial i altres trucs. Per què? Per controlar el relat. Però la realitat és una: Elionor té 18 anys i vol fer coses pròpies de la seva edat. A la seva manera, però.

Leonor de noche GTRES
Elionor de nit / GTRES

Doncs bé, la mateixa cadena, en aquesta ocasió a través del programa 'Socialité', esbomba en exclusiva una gravació, "a altas horas de la madrugada", de l'hereva al tron espanyol en un local de la capital aragonesa. Veiem una pista de ball atapeïda de jovenalla i al fons, la figura reconeixible d'Elionor. Xerra animadament amb un grupet de nois que s'acosten força a la seva orella. Coses dels altaveus a tot drap, no ens malinterpretin pas. Que nosaltres sapiguem, el cor de la Borbó està ocupat per un jove britànic, estudiant universitari, i amb qui espera poder passar alguns moments durant la setmana vinent. El que crida poderosament l'atenció, però, és un altre detall. El look d'Elionor. Uniforme de fiestera royal. 

Leonor y chico fiesta Telecinco
Elionor de festa a Saragossa / Telecinco

Sortir de nit amb ulleres de sol ho feien els bakalas dels 90. També els usuaris d'after-hours, que volen evitar la llum del sol i el contacte visual amb els vianants que es troben pel carrer. Per exemple, un Froilán. Per què ho fa Elionor? Imaginem que li proporcionarà una sensació de protecció, però no passa desapercebuda, no. De fet, gairebé és pitjor el remei. Telecinco intenta fer-li la pilota dient-li el "Leonor style", i que la majoria dels mortals fem aquestes coses. Error. No li fan cap favor. És un quadre. Sort que no les duia posades. No mola gens ni mica.

Clica a la imatge per veure el vídeo: 

Leonor fiesta Telecinco
Elionor, gresca de matinada amb ulleres de sol / Telecinco

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!