Amazon estrena un documental sobre Elionor que ha encarregat a la revista Hola. Els espectadors ja saben què s'hi trobaran des del títol llepa, Leonor: El futuro de la monarquía renovada. Hi ha poca crítica i molta lloa. La selecció de cares conegudes que en parlen és determinant: Ana Rosa Quintana, Nieves Herrero o Luis María Anson. Tots monàrquics convençuts de la dreta mediàtica espanyola. Potser per això el reportatge s'ha estrenat sense cap promoció. No s'espera massa d'ell. Aquest és el tràiler. Premeu el play:

Hola.com

Un recull d'imatges ja conegudes i d'arxiu, cap d'inèdita. Zarzuela no ha donat accés a informació o imatges privilegiades. Hola té connexió directa amb Casa Reial i no cal, ja saben el que han de fer. No podien defugir el pitjor moment de la princesa: un gest maleducat, groller i despòtic contra la seva àvia a la Catedral de Palma, fent un lleig en cooperació amb Letícia. Per evitar una foto de Sofia amb les netes la van humiliar. Letícia interposant-se i Elionor apartant violentament la mà de l'àvia. Les cares de tots, Joan Carles, Elionor, Sofia i Felip, són un poema:

elionor manotazo Hola

leticia frame

Escena vergonyant a la Catedral de Palma, TVE

El documental entra al tema: "Efectivamente ese gesto pudo afectar a la imagen de la princesa. A partir de ese momento sí que tuvo que hacer varios gestos en público para demostrar una buena relación con su abuela. Paloma Rocasolano tiene una relación más estrecha con  Leonor. A su abuela Sofía le gustaría tener más relación". Parlen de "separatistas" que volien boicotejar l'acte d'Elionor a Barcelona en contrast de com de bé parla català la princesa. Ana Rosa Quintana és, paradoxalment, l'única que qüestiona la continuïtat de la Corona.

ana rosa hola

Ana Rosa al documental d'Amazon

Ana Rosa: "Como sigan las cosas así ya veremos si Leonor llega a reinar. Yo no apostaría el 100%". És aviat per respondre la pregunta però amb tota la porqueria que està sortint de la Corona, Elionor pagarà els plats trencats pels altres. No és un documental. És un anunci.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat