Dels 15 anys d'Elionor s'ha dit tot: la festa secreta d'aniversari, les primeres sabates de taló, o el primer amor. Però hi ha un tret comú en tots els adolescents: l'acne juvenil. La princesa té grans a la cara com totes les noies a la seva edat, però costa trobar fotos on se li vegin les erupcions pels canvis hormonals. Letícia maquilla la seva filla gran per evitar que tingui complex en públic. La foto és aquesta:

elionor primer pla acne juvenil GTRES

acne GTRES

Elionor ja té els primers granets, GTRES

La premsa ha destacat que la princesa fa servir cosmètics: un corrector per tapar petits brots d'acné, gloss als llavis per fer-los més brillants i altres trucs. La revista Telva ho detalla: "Máscara de pestañas, el gloss con falta de práctica al llevarlo (se corrigió el exceso de producto con los dedos) y el colorete en crema en el mismo tono rosa pero muy sutil". Els llavis pintats són evidents a la foto:

elionor maquillada glos llabis GTRES

Elionor amb evident gloss als llavis, GTRES

El make up infantil és suau i Hola s'ha informat directament de fonts de Zarzuela.L'adolescent vol semblar més guapa: "Se atreve con un maquillaje muy sutil: sombra nácar. línea corta en el centro del párpado inferior-como la Reina-, y "eyeliner" emmarcando las pestañas". L'última paraula, com sempre, la té Jaime Peñafiel.

elionor plrimer pla GTRES

Elionor ja és tota una adolescent, GTRES

Peñafiel, sempre anti-Letícia, va acusar la mare de convertir la seva filla, literalment, en una Lolita: "Lo que me ha desagradado enormemente es la imagen que de la heredera ofrece ¡Hola!, empezando por la foto de la portada presentándola como una lolita que no es". La foto de portada era d'Elionor melena al vent. La podeu clicar aquí. Una metàfora, lolita, molt desencertada de Peñafiel per les connotacions que comporta la novel·la de Nabokov. La noia canvia i  es fa gran i a la vista de tots. No és fàcil. El seu pare ja és rei i encara té veu de pito.