La Casa Reial danesa ja celebra un nou any després del seu fatídic 2022, any que serà recordat per la decisió de Sa Majestat La Reina Margarida de desposseir quatre dels seus nets dels títols de príncep. Atena, Henrik, Nicolàs i Fèlix ja són oficialment ducs de Monpezat i no prínceps de Dinamarca. Les fotos recents en les quals sortien tots els membres del nucli dur de la monarquia eren pur fum, però ara volen iniciar el 2023 amb un aire diferent. Ha estat Margarida la que ha reunit en el sopar de gala d'Any Nou a Joaquim, Frederic i Mary de Dinamarca. Pinta bé aquesta nova etapa per a ells: confien en la màgia del 2023. Però ara ens fixem en unes imatges úniques de la dona de Frederic, Mary de Dinamarca. Són impactants, a Austràlia i en vestit de bany. Brutal tipus.

Mary Dinamarca GTRES
Mary Dinamarca GTRES

I és que Mary Donaldson ha aprofitat aquest Nadal per passar la Nit de Nadal i el dia del naixement del nen Jesús a Austràlia, la seva terra natal. Feia més d'un lustre que Donaldson no viatjava allà en època nadalenca i la veritat és que s'ho ha passat pipa. Ha gaudit molt no només de les vistes, sinó del clima. Ubicada a la localitat de Palm Beach (Sidney), Mary ha decidit aprofitar els rajos de sol i les altes temperatures australianes per fer un capbussó, prendre el sol i lluir vestit de bany. Les fotos són del 21 de desembre, però ens arriben ara. La princesa està espaterrant:

Amb ulleres de sol fashion max, un barret tipus pamela i un swimsuit maragda, Mary surt amb una bluseta blanca i prenent un calentó cafè de bon dia. En altres instantànies, la royal escandinava va més enllà i aprofita també per anar a la platja i saltar "al agua patos" des d'una roca, ara sense pamela ni casquet de bany. Té 50 anys, però no se li nota el pas del temps. Està en una segona onada de la flor de la vida. Quina sort que tenen ella i el seu marit Frederic, també molt en forma. Són una parella envejable.

Federico i Mary GTRES
Frederic i Mary GTRES

Picada d'ullet ecològica

No elogiem només el banyador de la princess perquè li quedi bé a Mary. Ho fem també perquè és molt bonic i molt ecològic. De la marca Copenhagen Cartel, aquest està fabricat amb escombraries. Literal. Així ho explica Vanity Fair, que en sap molt d'això: "La firma danesa (Copenhagen Cartel) es dedica a transformar les escombraries que recull del mar en peces de roba impressionants per la seva qualitat, procés i aparença. Una d'aquestes penyores, segurament de les millors que tinguin al seu mercat, és aquest bufó banyador.

Copenhagen Cartel
Copenhagen Cartel

Bodes de Xuclamel

Frederic i Mary es van casar el 14 de maig del 2004. Això vol dir que aquest any celebraran les seves bodes de Xuclamel, que es festegen quan fa 19 anys que estàs casat. Si vols consultar el teu nom de bodes segons els anys que portes en matrimoni, clica a la següent imatge:

Taula|Post de casaments
Taula|Post de casaments