Felip VI va donar una bona reprimenda a la infanta Elena. Li va demanar a la seva germana per enèsima vegada que lligués en curt el seu fill. Froilán apareix en totes les polèmiques. El passat 25 de desembre va participar en una baralla amb arma blanca a les portes d'una discoteca. Quan la policia es va personar alertada pels veïns de la zona, el jove ja no estava allà. Havia anat a acompanyar un amic que va resultar ferit a l'hospital. Allà el van identificar i es va donar avís a Zarzuela. No és la primera vegada que el germà de Victoria Federica posa en un compromís a Casa Reial. El rei ja ha tingut alguna discussió amb Letizia per això. L'actual reina no pensa permetre que la família del seu marit arruïni el tron de Leonor. Per aquesta raó, la infanta Elena es va emportar el seu fill a Abu Dhabi amb Joan Carles I, però aquest li va deixar bé clar que la seva casa no era una guarderia. Així que uns dies més tard el net de l'emèrit va tornar a Madrid.

Diuen que a Madrid és on es viu la millor nit de tot el món, i sinó que s'ho diguin a Froilán, que es coneix totes les discoteques de la capital. El cap de setmana passat va tornar a ser notícia per haver participat en una festa il·legal celebrada en un after madrileny. Va ser diumenge al matí quan la policia es va personar al local i va trobar 229 joves, alguns de menors d'edat, superant l'aforament permès de 99 persones. Entre totes aquestes persones es trobava Froilán.

Froilán efe
Froilán efe

Felipe i Letizia han dit prou

El local no té llicència de discoteca, sinó de sauna. Compte amb diverses habitacions anomenades sales VIP on es troba un llit i diverses cachimbas. Allà hi havia diversos joves prenent drogues, marihuana i cocaïna rosa, i bevent alcohol. En una d'aquestes estades es trobava Froilán amb uns amics.

Només uns quants podien tenir accés a aquest local. No comparteix la seva ubicació en cap pàgina web ni xarxa social. Es va convocar a través d'Instagram i els assistents havien de recordar la contrasenya, 'Clandestí'. El local està situat a la zona de Santiago Bernabéu i l'entrada variava entre el 1500 (les sales amb jacuzzi) i els 1200 euros (les sales amb dutxa) per persona.

Froilán i Joan Carles I
Froilán i Joan Carles I

En aquestes sales els agents van trobar més de 20 persones en cada una, i a més van descobrir diverses substàncies estupefaents, sobre tot tusi o cocaïna rosa, amagades al sofà o a terra. Alguns joves van intentar escapar per la porta d'emergència sense èxit.

Des de la puntada de peu a la seva cosina, Froilán s'ha vist embolicat en nombroses polèmiques a mesura que creixia. Ha estat un adolescent complicada i el divorci dels seus pares l'hauria afectat. La infanta Elena, amb qui vivia el llavors menor, no va saber controlar-ho.

Felip VI no pot tolerar més aquesta actitud. Està posant seriosament perill a la corona i la deixa totalment en ridícul. O canvia o es veurà obligat a prendre mesures dràstiques, com ja va fer amb Joan Carles I.