L'endemà que David Rocasolano, cosí matern de la reina Letícia, hagi estat condemnat a un any i mig de presó pel delicte de revelació de secrets, el delator de Letícia ha parlat. El cosí que va publicar Adiós Princesa on revelava interioritats de la reina que escandalitzen certa Espanya, com que va avortar voluntàriament un embaràs no desitjat, ara està amb l'aigua al coll. Depèn del tribunal que l'ha condemnat que ingressi a la presó. Contra el que alguns creuen, una condemna per sota de 2 anys no evita l'ingrés a la presó sinó que queda a decisió del tribunal. Rocasolano no pot recórrer al TS. La sentència és ferma. I ha declarat al digital Vanitatis que veu "arbitrarietat" en la seva condemna. Sap que el condemnen per ser qui és: l'enemic públic número 1 de la reina d'Espanya.

david Rocasolano cosí Leticia GTRES

GTRES

David Rocasolano: "Tengo intención de defenderme y voy a recurrir ante el Tribunal Constitucional y ante el Tribunal Europeo de Derechos Humanos con el debido fundamento jurídico al haberse infringido mi derecho a un proceso con todas las garantías, a la presunción de inocencia y la no arbitrariedad de las resoluciones judiciales". Primeres paraules des de fa anys del que Vanitatis qualifica encertadament com "el fantasma" de David Rocasolano. Del cosí se'n sap poc: "No tiene propiedades ni empresas. Tampoco se sabe dónde o de qué trabaja. Ni dónde vive. Podría haber recalado en Barcelona". David Rocasolano viu i treballa a Catalunya. Desaparegut, o fet desaparèixer, de l'opinió publica. Sap el que sospiten els familiars de la reina que han parlat: "Quien habla, cae".

david rocasolano cosí reina GTRES

GTRES

David Rocasolano va ser entrevistat a Intereconomía on va qualificar la reina Letícia de "desconfiada, controladora, celosa y violenta verbalmente". Des d'allò, silenci. Ara veu arbitrari que un tribunal el condemni quan un jutge ja l'havia absolt. I la mateixa discrecionalitat pot fer que hagi d'ingressar ja a la presó. La tieta de Letícia, Henar Ortiz, va ser condemnada en costes a una vergonyosa sentència del TS que va arribar a dir d'ella que "Dado que es republicana, de izquierdas e insolvente económicamente, es veraz que haya negociado con unas fotos de la primera boda de Letizia con Alonso Guerrero". Indefensió terrorífica de la família de Letícia. La que que no és Família reial, naturalment.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat