Estem acostumats que programes com 'Fiesta', 'Sálvame' o 'Socialité' donin les millors exclusives sobre la Família de Sa Majestat El Rei, però a Antena 3 també hi ha programes com 'Y ahora Sonsoles' que parlen sobre premsa rosa borbònica. L'últim de tot sobre la Casa Reial espanyola no és cap altra cosa que l'ocorregut al concert de ColdPlay. El famós grup de música ho va petar la setmana passada amb fins a quatre concerts a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i va reunir multitud de VIPs, quatre dels quals de la família Borbó.

cristina borbon cristina irene
cristina borbó irene

I no, no van ser Felip, Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia... Els que van acudir al concert de ColdPlay de diumenge foren Victoria Federica -que va ser acompanyada pel seu íntim amic català Albert Arenas-, la infanta Cristina de Borbó i dos dels seus fills, concretament Irene i Pablo Urdangarin. La benjamina del clan i el jugador d'handbol no es van voler perdre l'espectacle i, tal com revela Lorena Vázquez en el programa de Sonsoles Ónega, els tres van entrar al recinte d'una manera molt pija i molt especial.

Infanta Cristina Pablo Urdangarin Instagram
Infanta Cristina Pablo Urdangarin Instagram

Al contrari del que puguin pensar alguns, ni la infanta ni els seus fills no van estar a la zona VIP, on normalment s'ubiquen les principals personalitats de qualsevol esdeveniment. Els Very Important Person solen tenir atenció i servei personalitzats, així com un cambrer particular i una taula amb sofàs i butaques en les quals poden asseure's a prendre les seves copes tranquil·lament mentre escolten els millors hits musicals. Algunes zones VIP, fins i tot, solen estar acomodades amb piscines o jacuzzis i, òbviament, totes acordonades per agents de seguretat, més coneguts com a segurates.

Infanta Cristina EP
Infanta Cristina EP

Bé, la qüestió és que, segons Vázquez, la infanta i les seves dues filles van estar per separat de Victoria de Marichalar i Albert Arenas, pilot de Moto2 del qual es va dir que era el seu xicot. Irene, Pablo i Elena haurien entrat als voltants del recinte -s'entén que al pàrquing- amb una furgoneta blindada, motiu pel qual no van poder ser captats pels fotògrafs. El rar és que ningú no hagi filtrat imatges d'ells a la pista de ball: ens hauria encantat veure unes ballarugues de Pablo i la seva germana, la qual, ben aviat, farà 18 anys.

Albert Arenas i Victoria Federica
Albert Arenas i Victoria Federica

Irene, a punt dels 18

Especial il·lusió ens fa recordar-vos això: Irene Urdangarin complirà en res 18 anys. Serà el proper 5 de juny, dilluns, dia en què Irene es farà oficialment major d'edat i heretarà un pompós palau situat a Ciutadella (Menorca). Aquest és un regal cortesia de l'herència de Juan Ignacio Balada Llabrés, un empresari molt famós que, quan va morir, va decidir deixar en herència aquest palau ja que era molt amic de SSMM Els Reis d'Espanya.

Irene Urdangarin
Irene Urdangarin