La infanta Cristina va fer 57 anys el passat mes de juny. Ha estat el seu primer aniversari divorciada, o en tràmits de divorci, i lluny d'Iñaki Urdangarin, ja excarcerat i feliç amb Ainhoa Armentia. La relació de parella de l'excunyat del rei segueix vent en popa. Aquesta setmana la revista Hola els ha retratat a la platja. Una relació que es va descobrir a una platja del País Basc francès i que segueix a la sorra ara però en vestit de bany. Iñaki i Ainhoa feliços els dos:

La que segueix soltera, sola i sense nòvio és la infanta i per posar-hi remei ha decidit passar pel quiròfan. Bisturí i cirurgià estètic per eliminar un dels seus trets més característics: la berruga de la cara. La seva imitadora al Polònia ja no podrà lluir aquesta protuberància lletja i característica. La infanta s'ha eliminat la berruga i, ja que es passava el bisturí, ha decidit eliminar arrugues i estirar-se la pell. Aquesta és la vella i la nova Cristina, com va aparèixer el passat dia 1 de juliol a un acte de La Caixa. Qui l'ha destacat en portada és la revista Lecturas:

CRISTINA ABANS:

infanta Cristina judici Noos  foto GTRES
infanta Cristina judici Noos/  foto GTRES

CRISTINA ARA:

Detall de la portada de Lecturas
Detall de la portada de Lecturas
Portada Lecturas
Portada Lecturas

Escriu la revista del cor catalana "Tras anunciar su separación, una de las primeras cosas que la infanta Cristina hizo fue acudir a su peluquería de confianza y cortarse la melena. Desde entonces, mantiene este peinado. Además, al poco de separarse, se apuntó al gimnasio, al que acude tres veces por semana, lo que ya se advierte en su físico. Cuando acudió a un evento en Barcelona, al que también asistió su hijo Pablo que vive en la ciudad condal, a la hija mediana de Juan Carlos y Sofía se la vio sin la característica verruga que tenía cerca de la nariz". L'agència EFE va retratar Cristina divendres passat en aquest acte de la Fundació La Caixa, on treballa, ja operada:

infanta Cristina sense berruga, foto EFE
infanta Cristina sense berruga/ foto EFE

Cristina ha seguit el mateix procés de cirurgia que la seva cunyada Letícia, a la qual detesta, i el mateix que la seva germana Elena. Va ser Jaime Peñafiel qui va revelar que la germana gran del rei Felip també s'ha retocat tota la cara. Elena farà 59 anys aquest 2022 i s'ha estirat la cara. Estava molt desmillorada: arrugues, bosses als ulls, cabell trencadís, bigoti arrugat, potes de gall... un quadre. Tot el pressupost reial de cirurgia plàstica se'l gasta Letícia. Però Peñafiel revela que Elena ha dit prou a semblar la reina Sofia i ha passat pel bisturí. Peñafiel: "Ha sorprendido el nuevo aspecto físico de la Infanta. ¿Se ha retocado?". Ho diu Peñafiel i les fotos no enganyen:

1) Infanta Elena octubre 2019

Infanta Elena funeral 3 GTres

Elena, abans del bisturí/ foto GTRES

2) Infanta Elena ara

infanta elena cara operada GTRES

Elena 2.0, retocada/ foto GTRES

La nova Elena també té, com Cristina, la pell estirada, brillant i sense una sola arruga. El bigoti, el llavi superior, el contorn dels ulls, tot el cutis llis com Dulceida. Tant malparlar de Letícia i aquí totes, totes, passen per cirurgià. La berruga era un tret diferencial. Cristina ha decidit acabar amb tot: fora arrugues, fora berruga, fora Urdangarin. Fora tot. La berruga era Iñaki.