Jaime Peñafiel és qui més en sap de la Família Reial, amb 87 anys els ha tractat de prop. En la seva columna de LOC ha deixat anar habituals dards contra Leticia, ara per haver contestat de manera prepotent a una periodista de Telemadrid ( "Letizia no supo comportarse como debía. En vez de responder a las preguntas, era ella quien las hacía inquisitivamente"). Però la castanya va per una infanta que s'ha operat la cara. No és Cristina que té Iñaki Urdangarin a casa per Nadal. És l'altra:

inantes cristina i elena 2019 GTRES

jaime peñafiel Cuatro

Infanta Elena funeral GTres

GTRES

Elena està molt desmillorada a punt de fer 56 anys: arrugues, bosses als ulls, cabell trencadís, bigoti arrugat, potes de gall... un quadre. Tot el pressupost reial de cirurgia plàstica se'l gasta Letícia. Però Peñafiel revela que Elena ha dit prou a semblar la reina Sofia i ha passat pel bisturí. Peñafiel: "Ha sorprendido el nuevo aspecto físico de la Infanta. ¿Se ha retocado?". Ho diu Peñafiel i les fotos no enganyen:

1) Infanta Elena octubre 2019

Infanta Elena funeral 3 GTres

GTRES

2) Infanta Elena novembre 2019

infanta elena cara operada GTRES

GTRES

Amb 45 dies de diferència hem vist dues Elenes. La nova té la pell estirada, brillant i sense una sola arruga. El bigoti, el llavi superior, el contorn dels ulls, tot el cutis llis com el d'una influencer. La infanta ara es barreja amb famosos a casa de la Preysler celebrant que Tamara ha guanyat Masterchef. Una exclusiva del mateix Preñafiel que va destapar En Blau fa un mes.

infanta elena masterchef instagram

@loschunguitos

Serà que Elena es prepara per participar en el proper Masterchef Celebrity?