La infanta Cristina segueix sota el focus de la premsa rosa perquè el seu divorci la torna a posar amb l'etiqueta de soltera. I res donaria més lectors a una portada rosa que la foto del seu nou nòvio. Durant mesos s'ha especulat que Cristina tindria "una nueva ilusión", eufemisme absurd de la premsa madrilenya per no dir, nòvio. Que seria un poderós empresari català de la zona alta de Barcelona. Així ho van afirmar a Antena 3, al programa de Sonsoles Ónega: "Alguien de su entorno catalán muy cercano confirma que la infanta tiene una nueva ilusión. Está por afianzarse pero es un empresario de la zona alta que ha estado siempre en su entorno de Barcelona. Hay mucha dificultad en pillarles en foto porque los paparazzi están en las rutas habituales de la infanta. Su entorno y amistades la protegen y se ven en casas particulares, no en restaurantes o lugares públicos. Esto sucede desde antes de firmar el divorcio. Mide mucho los tiempos". Són molts els periodistes de Barcelona que persegueixen l'exclusiva del nom i la cara del nou "infante consorte". De moment, res de res. La infanta Cristina ha abandonat la seva avorrida Ginebra hivernal per uns dis càlids a les Canàries de Carnaval. Ho destapa un diari local, Atlántico Hoy.e

428588176 2484694905050755 3271722737840071750 n
Cristina de Carnaval a Instagram
 
Cristina carnaval canario
Carnaval canario

Des de dalt de la carrossa al Carnaval de Las Palmas una canària ha gravat la germana del rei molt ben acompanyada de la seva cosina Alèxia de Grècia. L'ha visitat a les illes on resideix Alèxia, casada amb un canari de Lanzarote. Les cosines, acompanyades de l'habitual escorta personal de la infanta, el policia calb amb barba canosa que a les fotos surt amb camisa de quadres mirant a dreta i esquerra i que també era a Granollers amb Cristina i Johanna la seva jove.

Cristina y Johanna GTRES ok
Cristina i Johanna GTRES 

Segons la premsa local: "La cabalgata del carnaval de Las Palmas de Gran Canaria reunió este sábado a más de 120.000 personas en las calles, pero tuvo a dos asistentes excepcionales: la infanta Cristina de Borbón y la princesa Alexia de Grecia. El desfile lo siguieron desde la calle Albareda en la capital grancanaria. Desde allí grabaron con sus móviles las carrozas y disfraces de la cabalgata. Muchas personas se dieron cuenta de esta importante presencia y no dudaron en sacarse fotos con ellas. La infanta Cristina de Borbón y la princesa Alexia de Grecia son primas, la reina Sofía es hermana de Constantino II, último rey de Grecia y padre de Alexia, que falleció en enero de 2023. Además, Alexia de Grecia reside en Lanzarote tras casarse en 1999 con Carlos Morales, un arquitecto conejero". Com amb Felip, és la premsa local la que dona fe de les visites royals a racons perduts d'Espanya. Sòria, la Vall d'Aran, Granollers o Las Palmas.

Cristina Pablo Miguel Barcelona EP
Cristina Pablo Miguel a Barcelona EP

Cristina no se sap si té nòvio català de l'alta societat barcelonina. El rumor existeix però és un rumor més madrileny que barceloní. La tradició de les dones Borbó és que un cop divorciades no tornen a tenir cap altre home, ni Sofia, ni Elena ni Cristina, ultracatòliques i només casades amb els privilegis.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!