Corinna haurà de declarar a l'Audiència Nacional el 8 de setembre com a imputada. Unes fotos emeses a Telecinco revelen que no només Joan Carles va ser infidel a Sofia amb Corinna. Sembla que Corinna li era infidel al rei, el seu amant Borbó, a Rio de Janeiro, Brasil, amb un empresari brasiler. El paparazzi Diego Arrabal explica a Telecinco (Viva la vida, diumenge) que els va fotografiar junts pocs dies després de l'incident a Botswana. Corinna va agafar un avió a Río i el fotògraf li va seguir la pista. Es va veure amb aquest home de negocis brasiler:

corinna home de  negocis Telecinco

corinn a brasil t5

brasiler rio corinna T5

Corinna al Brasil fent negocis, Telecinco

Arrabal les va voler vendre a la premsa del cor però no les volien (la protecció a la Corona era total) i van acabar al setmanari polític ja desaparegut Tiempo. Corinna va fer el salt a Joan Carles poques hores després que els enxampessin junts de safari a Botswana on el rei es va trencar el maluc i es va descobrir que era un barrut. Corinna feia la seva. "Se muestra distendida, relajada y feliz con su apuesto acompañante. Es la mujer más buscadsa de España. Se la ve vestida de ropa deportiva mientras Juan Carlos vive sus peores días. Sin preocupación".

corinna sport t5

Corinna d'esport a Brasil, Telecinco

Era l'Hotel Copacabana Palace, suit de mil euros la nit, les fotos van estar parades 6 mesos en un calaix. Qui és aquest home? L'autor de les fotos revela "Empresario brasileño, tenía reuniones con Corinna bastante largas, de 10 de la mañana a 8 de la tarde. Es Marcelo Carvalho de Andrade". Telecinco repesca aquestes fotos per fer veure que Corinna és la femme fatale que va ensarronar el pobre rei Joan Carles amb un altre home pocs dies després de caure a Botswana.

corinna viva la vida t5

Corinna amb l'home de negocis brasiler, Telecinco

Corinna declararà a la justícia espanyola el 8 de setembre. Allà acabarà aquest relat de la dona rossa dolenta i aprofitada que intenta vendre certa premsa. Corinna, finalment, parlarà. Zarzuela tremolarà tot l'agost. O mourà fils.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat