Quan costa fer-se una foto? A un fotomatón del metro 3 euros. En un retratista oficial afegir-hi dos zeros. Tractant-se de Letícia la foto oficial amb la corona va costar més de 30 mil euros. Un escàndol reial. La foto no es penja a cap organisme oficial. A les comissaries no veiem Letícia de rosa xiclet tocada i posada. No és la cap de l'Estat. Però la Llei de Transparència obliga a fer públic el cost dels contractes oficials de Zarzuela i aquest és el resultat de l'últim trimestre de 2019:

leticia posado gtres

Casa Reial

La fotògrafa Estela García de Castro va cobrar 31157,50 euros per les fotos. Un pèl cara. La despesa segueix en detalls com "Sistema de multiconferencia" 72 mil euros. O sospitós que costi 60 mil euros un "Sistema de comunicación de móviles segura". Totes les comunicacions de Zarzulea les vigila el CNI. Per què cal pagar a l'empresa Indra 60 mil euros més? Per evitar que es colin a la premsa els whatsapps de Letícia com el del compiyogui, amic corrupte actualment a presó pel cas Caja Madrid.

Reis Felip Leticia Nadal Gasol Alonso EFE

leticia mobil gtres

GTRES

Donar de menjar els convidats en càterings del 12 d'octubre o la Pasqua Militar costa cadascun entre 11 mil i 37 mil euros, segons si hi ha jabugo pota negra. La mà foradada amb els diners dels altres. I per reblar el clau de malgastadors, les despeses més bèsties són en begudes i diaris: 132 mil euros en begudes fredes i calentes i 104 mil euros en diaris de paper o digitals. Cent mil euros en diaris! Si cada diari val 1 euro són cent mil exemplars. És de bojos. I El Nacional.cat és gratis, Letícia. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat