En la història de Setmana Santa, al Dissabte Sant Jesús estava mort i enterrat, és un dia per recordar les seves vivències i, ves per on, a la casa reial ho han sabut interpretar de la millor forma. Durant aquests dies festius hem pogut veure miracles com l'assistència de la reina Sofia en una processó de Màlaga, el retrobament de Divendres Sant de Sofia i la Infanta Cristina. Però entre totes aquestes escenes religioses, faltava per saber el paper d'ells, els protagonistes, i ha ocorregut el miracle. El rei Felip i Letícia plegats i acompanyats de la princesa Elionor i la infanta Sofia. Una imatge que no vèiem des de Nadal.

Com quatre assistents més, la família ha assistit a la processó del Encuentro a l'Església de la Concepción Real de Calatrava. Des del carrer Alcalà hem pogut veure'ls esperant l'inici de la processó en família, juntament amb altres ciutadans. I és que tots quatre han passat bastant desapercebuts a l'inici, conjuntats i amb look molt casuals esperaven el tret de sortida a La Soledad i Desamparo. Només amb un cop d'ull ja podem veure qui acostuma a passar més fred de tots quatre. En la imatge familiar, Letícia i Felip van prou conjuntats en color i forma: ella opta per un abric llarg blau fosc, i texans rectes, ell, en canvi, és una mica més informal, amb un impermeable per la pluja. El desacord està entre les dues royals, són el sol i la lluna. 

Leonor sense bràquests / Instagram
Leonor sense bràquets / Instagram

La infanta Sofia torna a Espanya amb la sensació de calor, a l'Atlantic College de Gales deu passar un fred glacial, perquè la veiem més acostumada que mai al clima plujós d'aquests dies. Una caçadora blanca i un mocador que segur l'haurà obligat la mama. La princesa Leonor, en canvi, continua a to amb els seus pares, però amb un detall que no ha pogut passar més desapercebut: els bràquets. Així s'hi fixava Núria Marina amb el seu royal salseo, amb una fotografia en primer pla, veiem com lluïa noves dents. Per una noia de divuit anys és un moment per emmarcar. Res millor per estrenar-los que anar-te'n de processó amb la família.

Felip, Letícia, la princesa Elionor i Sofia / EFE
Felip, Letícia, la princesa Elionor i Sofia / EFE
La reina Letícia i la princesa Elionor / EFE
La reina Letícia i la princesa Elionor / EFE

La reunió familiar els ha fet mostrar més còmplices i naturals que mai, entre ells i sobretot entre la resta d'assistents de l'acte religiós. El rei Felip conversava i es feia fotografies amb els ciutadans. Mentrestant, la reina Letícia xerrava amb una senyora que li donava la tabarra, les dues filles, en canvi, es mostraven més còmplices entre les dues. I és que, l'espera ha sigut llarga, a causa del clima i les possibles probabilitats de ploure, finalment ha estat per aquest motiu que els organitzadors cancel·laven la cita. Apa, cap a casa. 

Reina Letícia parlant amb una ciutadana / EFE
Reina Letícia parlant amb una ciutadana / EFE
La princesa Elionor i la infanta Sofia / EFE
La princesa Elionor i la infanta Sofia / EFE

El rei Felip, la reina Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia es deixaven veure en un acte que no podia tenir un final més feliç, complien amb la seva presència, però no s'engolien ni una verge o un Jesucrist, tots cap a casa per continuar amb el pla familiar a portes tancades.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!