'El Nano' no va ser l'únic protagonista del Gran Premi de Mònaco d'ahir de Formula 1. Fernando Alonso va brillar a la carrera i va aconseguir un meritori 2n lloc, encara que molt lluny del guanyador, Max Verstappen. El campió holandès segueix on fire i no perdona. Al podi, Max, 'el Nano' i Esteban Ocón, això sí, es van convertir en carn d'EN Blau, ja que van coincidir amb uns de les royals dels que més es parla. Ells no són d'altres que els prínceps del microestat, Albert II de Mònaco i Charlène Lynette Wittstock -aquest és el nom real de Charlène-, que van impactar amb una bomba informativa.

Charlène Monaco EFE
Charlène Mònaco EFE

Bé, bàsicament va impactar Charlène. No només pel seu preciós vestit, que ja comentarem, sinó per compartir aire amb una persona a la que no el té gens d'estima. Estem parlant de Nicole Coste. I es preguntaran... qui és ella? Doncs bé, Nicole és l'ex del príncep Albert. Natural de Togo (un país africà amb capital a Lomé), Coste havia fet acte de presència en diversos actes oficials del Principat, però mai no havia coincidit en cap d'ells amb Charlène. Ahir va ser la primera vegada, tot i que les càmeres de la F1 i de la premsa rosa monegasca no van poder captar la imatge que tots estàvem esperant, la d'un cara a cara entre l'actual esposa i l'ex d'Albert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Coste (@nicole.coste)

Caminant tranquil·lament pels boxes, Coste no va oferir a les càmeres l'esperada instantània, decidint no apropar-se a la zona en la qual es trobava Charlène, primerament a la llotja i després al podi en el lliurament de premis. I és que si precisament era tan buscada aquesta presa no era per pura morbositat, sinó per una morbositat justificada. Doncs Nicole Coste ha parlat malament en més d'una ocasió de Charlène, tractant-la amb menyspreu i afluixant mentides i suposicions sense sentit algun. Ho va fer en una entrevista a una revista rosa en la qual va presentar el seu fill Alexander quan complia 18 anys i en la qual aprofitava per deixar la princesa monegasca de volta i mitja, acusant-la d'haver instal·lat el seu fill a l'ala d'empleats del Palau Grimaldi durant l'absència del príncep. Tot, per a més mala llet encara, coincidint amb l'estada de la de Rhodèsia a Sud-àfrica a causa de la seva malaltia el 2021. Ridícul... encara bo que no es van trobar ahir.

Alexander, fill d'Alexander, a la dreta
Alexander, fill d'Albert, a la dreta

Albert, tracte cordial

Albert II de Mònaco és un paio pragmàtic i prefereix no ficar-se en merders ni en embolics rars amb la seva exdona. Les declaracions que va fer la togolesa sobre Charlène li van provar molt malament ("Va ser inapropiat, em vaig enfurismar en assabentar-me d'això", va arribar a dir Albert com a rèplica davant dels mitjans), però no van canviar la manera de tractar amb ella, amb la qual té dos fills en comú que, recentment, ha visitat als Estats Units d'Amèrica. Albert prefereix continuar mantenint l'estatus, no entrar en embolics i continuar sent un príncep que viu a tot luxe. Per a què 'salvamitzar' la vida de la reialesa? Ja ho fan altres...