Carolina de Mònaco és molt coneguda per ser la germana del príncep Albert II de Mònaco, i per haver tingut una vida en la qual tothom li deia que era una dona molt bonica, i encara en el dia d'avui li ho continuen dient. És una de les royals més volgudes a Mònaco, i això li ha donat l'avantatge de poder permetre's el suport i l'amor de les persones, fins i tot molt més que Charlene de Mònaco. Tanmateix, el dia d'avui no estem aquí per parlar de l'esposa del príncep de Mònaco ni res per l'estil, sinó que volem parlar de la persona amb qui comencem l'article: la germana del príncep Albert II.

Qualsevol podria pensar que la germana del príncep viu en un lloc de luxes a qualsevol part del món, i el cert és que sí, doncs la filla de Rainier III viu en una vil·la a Mònaco amb tots els avantatges i meravelles que tota vil·la hauria de tenir, encara que el detall és que continua vivint a les seves terres natals i no fora d'elles. De fet, viu molt a prop del palau del príncep Albert II de Mònaco, de manera que parlem d'una vil·la que s'ubica en un dels millors llocs de Mònaco i amb raó, però el que més crida l'atenció és la bellesa i la mida d'aquesta vil·la.

La princesa va decidir no anar-se'n a l'estranger

La vil·la en la qual viu Carolina de Mònaco va ser un regal del seu pare fa molts anys, i aquest mateix habitatge va ser en la que van viure els seus fills Andrea, Carlota i Pierre Casiraghi. És una vil·la molt bonica amb unes dimensions de somni, encara que la millor part és la vista que té, ja que es troba davant la badia de Mònaco, per la qual cosa és una absoluta exquisitat d'habitatge. La vil·la porta per nom Clos-Saint Pierre, i en el dia d'avui es manté en perfecte estat gràcies a les cures de la princesa, la qual continua residint en aquesta vil·la des que el seu pare la hi va regalar. La vil·la té un toc molt de la Belle Époque i és el que li dona sens dubte el seu encant, i això va de la mà amb les diferents plantes que són al voltant de la vil·la.

Sense cap dubte, és un bon lloc per viure ja que la princesa ha fet els deures i ha acomodat tot el possible l'habitatge, fent que els seus fills tinguin les seves pròpies zones a l'esmentada vil·la acomodades de la millor manera. Això sí, aquesta vil·la costa molts diners per tot el que representa a Mònaco, ja que se li coneix com "la vil·la de Carolina de Mònaco", a més que està ubicada en un lloc amb una vista d'escàndol.