Una de les coses que més ens agrada fer amb els royals és analitzar els seus vestits. És una cosa apassionant perquè així aprens molt més sobre el món de l'estilisme, una cosa que segur agrada i molt als seguidors d'EN Blau, el digital rosa de referència a Catalunya. Però aquí no només parlem dels estilismes de la Melero quan va a un casament de Cadaqués o de Xavier Grasset mentre entrevista la polèmica escriptora Juana Dolores. A EN Blau ens encanta quan parlem d'outfits de royals i aristòcrates de les reialeses europees.

Homenatge Rainiero GTRES Alberto Charlène
Homenatge Rainier GTRES Albert Charlène

En això estan especialitzats portals com 'Marie Claire' o 'Vanity Fair', dos dels rotatius de moda quant a royals. I ens encanta fer-nos eco del que publiquen, com és el cas de les noves indumentàries que han portat alguns dels membres de la Família Reial de Mònaco, més coneguda com a Casa Grimaldi. Els Grimaldi són molts i coneguts: Carolina de Mònaco, la seva filla Carlota Casiraghi, Charlène, Beatrice Borromeo, el príncep Albert II, Dimitri Rassam... Molts d'ells són descendents de Rainier de Mònaco, l'anterior príncep i pare d'Estefanía, Albert i Carolina. Està mort des de fa més de 18 anys i ahir es va commemorar el centenari del príncep.

Desfili Rainiero segle Pool
Pool

Rainiero va néixer el 31 de maig de l'any 1923, fa just un segle, motiu pel qual els carrers de Montecarlo s'han omplert de visitants monegascos per veure desfilar a tots els royals del Principat. Alguns d'ells han agafat cotxes antics de l'època de Rainier i s'han posat a conduir pels carrers del microestat, el qual el cap de setmana passat va acollir el Gran Premi de F1 de Mònaco, on va sortir triomfador l'holandès Max Verstappen. Ara, aprofitant l'adherència de les rodes, la reialesa monegasca va fer un tomb testimonial en carros propis dels anys 40, 50, 60 i 70, quan Rainier conduïa en la seva màxima expressió. Per exemple, s'ha pogut veure a Carolina de Mònaco al volant amb la seva neta Índia al seient de copilot, un gest molt especial.

Carolina de Mònaco GTRES
Carolina de Mònaco GTRES

Però, com diem, el que més ha impactat, una vegada més han estat els looks. La premsa de Mònaco al·lucina amb com de maca anava Alexandra de Hannover -filla de Carolina i Ernest de Hannover-, la qual presumia de vestit de tirants d'estampat floral, ulleres de sol blanques i un barret de palla per protegir-se del sol. Brutal Alexandra, igual que la mateixa Carolina, que aquesta vegada li ha estat "infidel" a Chanel, la seva marca preferida i que sempre les vesteix a ella i a la seva filla Carlota. En aquesta ocasió, la cunyada de Charlène ha meravellat amb un "vestit midi en color vermell d'estil vintage de la marca Zadie en teixit jacquard amb estampat de roselles, escot a V, falda fluida de biaix i mànigues imperi". El toc de Chanel sí que l'ha tingut, però només al bolso.

Carolina de Mònaco homenatge Rainiero GTRES
Carolina de Mònaco homenatge Rainier GTRES