Letícia, Charlène de Mònaco, Kate Middleton, Felip i Matilde de Bèlgica... avui l'Abadia de Westminster està plena de royals, com a nosaltres ens agrada. D'altres no han pogut assistir-hi: la princesa Beatriu dels Països Baixos i la seva neta Amàlia van acudir a la recepció a Carles III i Camil·la Parker-Bowles, igual que ho va fer la futura reina de Bèlgica, la princesa Elizabeth. No obstant, a l'Abadia una persona brilla com ningú amb noms i cognoms. Es tracta de Carlota de Gal·les, l'única filla del matrimoni format per Guillem de Gal·les -el príncep hereu- i la princesa Catalina. Ja la coneixíem i havíem parlat d'ella, però avui hem vist que és molt més bella del que ens pensàvem.

🔴 Coronació del rei Carles III d'Anglaterra, DIRECTE | Última hora de la cerimònia
 

Princesa Carlota de Gales GTRES
Princesa Carlota de Gales GTRES

Charlotte és encara una princesa súper jove. El passat dia 2 va complir 8 anys des que va arribar al món, quan la seva mama Kate la va parir a l'hospital St Mary's de Londres. La primera que es va assabentar de la seva arribada al planeta Terra va ser Elisabet II, la seva iaia preferida a la que li tenia molt d'apreci. Bé, iaia no: besàvia. I és que Elisabet II i Carlota de Gal·les tenien una magnífica relació. És per això que avui Carlota ha volgut commemorar a la iaia del seu papa amb una tiara gens habitual en una princesa tan jove, però que està més que justificada per a l'ocasió. Així de bella vestia avui Charlotte:

Carlota de Gal·les tiara Twitter
Carlota de Gal·les tiara Twitter
Carlota de Gal·les a la coronació de Carles III Twitter
Carlota de Gal·les a la coronació de Carles III Twitter
Carlota i Lluís de Gal·les Twitter
Carlota i Lluís de Gal·les Twitter

Un look i un outfit que han meravellat a les xarxes socials, especialment a Twitter on aquí coincideixen monàrquics i republicans. La filla del príncep hereu, tota de blanc i amb tiara inspirada a la que va lluir la reina Elisabet dies posteriors a la seva coronació de fa 70 anys, era l'estrella de Westminster avui, sense cap mena de dubte. 

Elisabet II tiara
Elisabet II tiara

És per això que la Royal Family té un gran futur. El seu germà Jordi (George) serà el successor del successor, però ella estarà sempre allà, a l'ombra, però amb molta molta llum representant la bellesa, la intel·ligència, l'elegància i l'educació de Buckingham Palace en el futur. God Save Charlotte!

Carlota Gales GTRES
Carlota Gal·les GTRES