Amàlia d'Holanda és l'hereva al tron i actualment és encara molt jove. Té 19 anys i encara li falta molt carrer, però viu sabent que, si en algun moment la dinyés el rei Guillem Alexandre, ella passaria a regnar. És per això que, tot i que el seu pare gaudeixi d'una salut magnífica, ella ja comença a moure's en ambients molt royals. Va a actes oficials, realitza viatges d'Estat i gaudeix de certa independència. Tanta que acudeix molt poc a classe.

Amàlia d'Holanda cabell|pèl mostassa GTRES
Amàlia d'Holanda cabell mostassa GTRES

La Mocro Mafia és una banda organitzada de crim que havia amenaçat la princesa d'Orange i havia posat en alerta al Govern dels Països Baixos. El primer ministre va reforçar la seguretat entorn d'Amàlia a finals de l'any passat i els seus pares van prendre la decisió que era millor per a la seva nena: deixar la residència d'estudiants i tornar a la seva llar, dolça llar. El Palau Reial d'Holanda -el nom del qual és Huis ten Bosch- la va acollir de tornada i la va mantenir tancada durant un temps, fins que es va rebaixar el nivell d'alerta. Amàlia només sortia per anar a la universitat d'Amsterdam, on estudia Política, Psicologia, Dret i Economia. Una carrera que li va sobre rodes, però que li permet pocs descansos. O no...

Amalia i els Reis d'Holanda GTRES
Amàlia i els Reis d'Holanda GTRES

Això sí, quan té una estona lliure, un dia festiu o simplement un cap de setmana, l'hereva neerlandesa aprofita per a desconnectar viatjant. I no viatja a Rotterdam ni a Utrecht, prefereix visitar Espanya. Concretament, Madrid. Allà ja ha fet unes quantes visites i es comenta que pot ser que realment visqui a Madrid ja que es diu que, últimament, falla bastant a classe. Fa campana, realment? Alguns dels seus companys de classe ja comencen a queixar-se: pel fet de ser princesa li permeten més festes.

Guillermo Amalia Holanda Caribe GTRES
Guillem Amàlia Holanda Carib GTRES

Testimonis expliquen com és Amàlia

VANITATIS revela com ha estat l'última visita de la filla de Guillem Alexandre i Màxima a Madrid. Diversos testimonis van veure Amàlia a la capital d'Espanya, concretament en un local (el qual prefereixen no revelar) a la zona del barri de Recoletos. Amb diversos amics espanyols i holandesos, Amàlia es va mostrar natural, tal com és. Tímida, en segon pla, però com una molt bona amiga: al contrari que la seva mare Màxima, que sí que és bona amiga, però és molt extravertida.

Guillermo Alejandro, Màxima i Amalia d'Holanda IG

Guillem Alexandre, Màxima i Amàlia d'Holanda IG

Nou xicot madrileny?

Sona una mica estrany que una princesa com Amàlia viatgi tant a Madrid sense cap propòsit més enllà que el d'anar de compres i veure els seus amics. Amsterdam i Madrid estan a 1.774 quilòmetres i tres fronteres estatals, pel que no és gaire normal tot aquest enrenou. Una de les especulacions, de les quals no hi ha cap prova, és que Amàlia tingui un amor d'hivern a la ciutat de "El Oso y el Madroño". No es descarta en absolut. De fet, ja va tenir un tal Isebrand K al cap durant un temps el 2021. La premsa holandesa assegurava que aquest jove milionari pertanyent a una saga d'empresaris de molt alt poder adquisitiu de la regió de Westfàlia, podia ser la seva parella sentimental. I és que havien estat caçats passejant per Nova York. Ara, totes les mirades estan posades a Madrid. Veurem la princesa d'Orange passejant de la mà d'un jove per la Plaza del Sol? O pel Paseo de la Castellana? O celebrant gols de Vinicius Jr a la llotja del Bernabéu?

Isebrand Kaldewei Royalty Online
Isebrand Kaldewei Royalty Online