Carla Vigo és l'única neboda de Letícia que ja té clar que ha de guanyar-se la vida. L'altre nebot que s'espavila és Pablo Urdangarín, que té una bona professió: jugador d'handbol. La filla de la difunta Érika Ortiz ja té 19 anys i estudia per ser actriu. I com que a xarxes és fàcil atacar-la ja que les té obertes, ha decidit contestar els seus haters amb una foto contundent: 

carla vigo instastories

Instastories

La jove Carla estudia teatre per ser una bona artista. Concretament els apunts de "Teatro y sociedad en la España del siglo XX". Té pinta d'assignatura espessa però la noia empolla i ho subratlla tot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla (@reinadelentejuelas) on

Carla Vigo és major d'edat, adulta i està tipa. Dedica una foto amb missatge: "Para todos esos que me dicen que quiero vivir del cuento y que no estoy haciendo nada para conseguir mi objetivo". La neboda de la reina acostuma a ser directa, sensible i sincera a instastories, com quan recorda la seva mare morta o expressa els seus estats d'ànim. El sentit comú fa que no parli de la seva cosina Elionor, amb qui es relaciona normalment. 

carla vigo boda reial efe

EFE

És una de les nenes que van fer de patge al casament de Felip i Letícia. A la foto de 2004 apareix als peus d'Elena amb els seus cosins llunyans Miguel i Pablo Urdangarin. Al costat de Pablo, el rosset, el que també sap que cal treballar. La noia té una carrera al davant al món de l'espectacle. Com la Corona, que tot és aparença, però pitjor pagat. Molta merda.