Carlos Alcaraz ja té el seu primer Roland Garros. El tercer Grand Slam de la seva curta però increïble trajectòria, amb 21 anyets. Rafa Nadal té substitut al panteó tenístic espanyol, el murcià sembla no tenir límits. La final, derrotant en 5 sets al botxí del de Manacor, ha tornat a fer esclatar l'Alcarazmania. Alguns s'havien esborrat últimament: per exemple, Felip VI. També Joan Carles de Borbó. Així com hem vist a pare i fill en diverses ocasions a la Philippe Chatrier amb motiu dels partits de Nadal, a Alcaraz el van deixar sol. Tanmateix, sí que hi havia Borbons a les graderies. Borbones joves i solteres d'or. Molt cridaneres. La parella Victoria Federica - Irene Urdangarin? Doncs una cosa semblant, però amb molt més glamur. 

Les protagonistes són cosines de la princesa Elionor i la infanta Sofia. Llunyanes llunyaníssimes, però amb un parentesc similar al de Teresa i Juan Urquijo, noves estrelletes del món royal espanyol. Parlem de Maria Carolina i Maria Chiara Borbón Dos Sicilias, de 21 i 20 anys. Les italianes són rosses, atractives i molt molt pijes. Estan ficadíssimes en el món de la moda, i esperen dedicar-s'hi en el futur. El seu Instagram és un autèntic espectacle d'exhibició de luxe i poca feina, malgrat que siguin considerades com estudioses i pencaires. La petita va cridar l'atenció d'un príncep hereu com Christian de Dinamarca, amb qui la van relacionar sentimentalment el passat estiu. Una relació que van intentar amagar, perquè el fill de Frederic encara no havia fet els 18, però es van fotografiar junts i van saltar totes les alarmes. 

Christian Dinamarca Maria Chiara Borbon Dos Sicilias Instagram
Christian de Dinamarca i María Chiara Borbón Dos Sicilias / Instagram

Les filles de Charles de Borbón i Chevron-Villette, duc de Castro, i la socialité italiana Camilla Crociani, confessaven fa temps no tenir cap mena de contacte amb les seves familiars de Madrid, però sí que s'han rendit a un nou rei espanyol: Alcaraz, el de la raqueta. Acompanyades dels seus pares, van seguir el duel amb gestos poc apassionats, esportivament parlant. Això sí, amb un outfit ben estudiat, com de princesetes. Les cares, però, no acompanyaven. Potser l'absència de grans VIPS a la pista va contrariar-les, perquè ja sabem que aquest tipus d'esdeveniments són una mena de passarel·la per les classes altes. Una mica com la cançó aquella de '...y el resultado nos da igual', però sense alcohol. 

Carolina Chiara Borbon GTRES
Carolina i Chiara Borbón Dos Sicilias / GTRES
Carolina Chiara Borbon 2 GTRES
Carolina i Chiara Borbón Dos Sicilias / GTRES

La parella va compartir alguns vídeos durant la final: la Chiara se centrava en el moment del lliurament de la Copa dels Mosqueters al nou campió de la terra batuda, mentre la Carolina semblava anar amb Zverev. Ara bé, el vídeo que millor les defineix el trobem a TikTok: les dues germanes fent l'indi, de postureig. 100 % Borbó. És la seva targeta de visita internacional.

Alcaraz Instagram
Carlos Alcaraz / Instagram
@carolinadebourbon Match point 🎾 Team Chiara or Team Carolina? 😂 #montecarlorolexmasters ♬ Good To Be - Mark Ambor

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!