Carlos Alcáraz encara té als aficionats del tennis amb els ulls com a taronges des d'aquest diumenge. El tennista murcià no para de fer miques els registres amb els seus èxits. Ara, fent història sent el més jove en aconseguir tres Grand Slams en tres superfícies diferents. Primer va ser la superfície dura de l'Open dels Estats Units, després l'herba de Wimbledon l'any passat i ara, la terra batuda de Roland Garros. El d'El Palmar és, no només un tennista descomunal, amb un ventall de jocs amplíssim (amb especial menció a la seva deixadeta marca de la casa), i una resistència brutal (ha guanyat 11 dels 12 partits que ha disputat a cinc sets), sinó que té màgia, ángel que en diuen. Per què? Perquè sempre el veiem amb un somriure d'orella a orella, és un disfrutón de la vida i d'aquest meravellós esport. S'ho passa bé i els hi fa passar bé als aficionats. Ara, amb una final extraordinària i èpica a París, remuntant 2 sets a 1 en contra i guanyant la final a l'alemany Zverev:

Alcaraz ha conquerit els cors dels aficionats al tennis, del públic de Roland Garros i de tot el món de l'esport. Però als seus 21 anys, el seu cor no l'ha conquerit encara cap parella sentimental. Tot i que són molts els noms amb els quals l'han relacionat, i alguna nòvia ha tingut, de moment Carlitos, o Charly com li diuen, se centra única i exclusivament en entrenar amb el seu equip i a les ordres de Juan Carlos Ferrero, en dedicar-li totes les hores que pot a perfeccionar el seu joc i a anar amunt i avall de torneig en torneig fent història.

Fa un parell d'anys es parlava de l'única noia amb qui ha tingut una relació que hagi durat més en el temps, una jove tennista murciana com ell, María González. El digital LOC explicava aleshores que "El pasado abril, Alcaraz decidió publicar una foto de la mujerSe trata de María González Giménez, una muchacha murciana a la que decidió presumir en una historia de Instagram. "Te echo de menos", rezaba una frase con corazón y carita triste que adornaba una imagen donde el tenista sale abrazado a esta misteriosa chica". 

Un altre dels noms que han sonat és el de Melodie Peñalver, concursant de 'La isla de las tentaciones', amb la qual haurien tingut algunes trobades esporàdiques. Però sens dubte, el nom que ha cridat més l'atenció, un altre dels noms amb els quals se'l va relacionar va ser amb Ana Mena. La cantant malaguenya és un dels noms propis de la música a Espanya dels darrers temps, amb hits com 'Música Ligera', 'Quiero Decirte', 'Lentamente' o 'Madrid City':

La periodista Laura Fa deia al respecte que "Supuestamente, ha tenido una relación de dos meses con la cantante Ana Mena", però la veritat és que els dos sempre han mirat de negar qualsevol tipus de relació sentimental, més enllà d'una bonica amistat, que va començar fa temps, quan es van conèixer a través de les xarxes i s'han anat veient ja que tenen amics en comú. Sigui com sigui, és una amiga molt especial per a Carlitos Alcaraz, que aquest diumenge a la tarda estava palplantada davant del televisor per veure com el seu estimat Charly es proclamava campió de la copa dels mosqueters. I què feia ella mentre ell triomfava a la sorra de Roland Garros i mirava la tele? Gaudir d'una trobada, com a mínim, curiosa, amb algun altre VIP de traca mirant el partit per televisió. I és que Ana Mena estava ni més ni menys que amb Pedro Almodóvar, el director de cinema Félix Sabroso o la meravellosa actriu Cecilia Roth. Així reaccionaven tots just en el moment que Alcaraz guanyava el darrer punt del partit:

Alcaraz i Mena, cracks.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!