Si Bárbara Rey parlés, però parlés de debò, el rei, el fugit, tremolaria. L'exvedette de tant en tant apareix per algun programa de Telecinco, quan el compte baixa, i buida el pap. Però sap que el que veritablement sap, pel que li pagarien molts diners, no pot explicar-ho públicament. La seva vida eròtico-festiva amb el Borbó donaria per omplir hores i hores, però de moment, ella calla.

barbara rey

Bárbara Rey

Calla, i qui sap si canta. Perquè darrerament el seu nom és en totes les travesses que la veuen com a una de les màscares de Mask Singer, l'exitós programa d'Antena 3 on un grup de famosos es disfressen d'animals per cantar davant dels Javis i companyia. De fet, diuen d'ella que és 'Cerdita'...

Mentrestant, el portal Jaleos explica que Rey està vivint a Madrid, "arropada por sus hijos" i que el seu dia a dia és casolà, tot i que "su gran pasión es el bingo y se lo pasa bomba ejerciendo de influencer gastronómica en Instagram". Doncs sembla que potser, més que Mask Singer, li agradaria més Masterchef Celebrity. Rey es passa el dia "cocinando un plato rico de los que le salen a ella, como las lentejas o el potaje".

Bárbara Rey cuina i guanya quatre duros al bingo... Igual que la Corona. També cuina els escàndols de Joan Carles guanyant una mica més que quatre duros... Els comptes a Suïssa omplen més les butxaques que les boletes del bombo.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat