La princesa Elionor ha estat aquest cap de setmana de festa per Saragossa, amb els seus companys i companyes cadets de l'acadèmia militar. No és la primera vegada ni serà, segur, la darrera. A la filla dels reis li agrada la marxa, com a la majoria de nois de la seva edat, i a la mínima que pot, a la mínima que tenen un permís, no s'ho pensen dues vegades i a donar-ho tot a la pista, més que si estiguessin fent pràctiques amb els fusells. La princesa, al mig de la pista com si no hi hagués un demà, ballant desfermada i amb una curiosa característica estilística, unes ulleres de sol al cap. Els escortes que l'acompanyen a tot arreu, de bòlid controlant o mirant de controlar que no hi hagi massa fotos, vídeos o imatges de l'hereva, por lo que pueda pasar.

Leonor discoteca Telecinco
Elionor dissabte de matinada a la discoteca, Telecinco

lo que pasó és que la van veure fent una cosa que ens va cridar molt l'atenció i que no li havíem vist fer mai: vapejar. Ja l'havíem vist prenent copes, ja l'havíem vist ballant, ja l'havíem vist una mica perjudicada i ara l'hem vist donant-li a un vapejador... Elionor està cremant etapes a passes de gegant. El que encara no li hem vist, en aquest primer any de formació militar, és fent-se petons amb algun noviete, algun company de barracó. Tot arribarà. Es va parlar molt de la bona sintonia que tenia amb algun dels cadets que li diuen Cadete Bombón, saludant-la amb mirades còmplices després de la desfilada del 12 d'octubre en la recepció oficial a palau... Però encara no tenim un substitut a aquell jove brasiler amb barbeta que la va acompanyar a Madrid unes vacances d'estiu, aquell jove que anava un curs per sobre a l'internat de Gal·les on estava estudiant el batxillerat, aquell noi que es deia Gabriel.

Gabriel novio Leonor Telecinco
L'exnòvio d'Elionor, Gabriel / Telecinco

Se n'ha parlat molts dels futuribles i candidats entre la reialesa europea a ocupar el cor de la jove Borbó. I entre la llista dels que tothom voldria veure del braç de la princesa espanyola sempre destaca un nom, el d'un jove de la seva edat, un royal guapèrrim, príncep de Bèlgica. Parlem d'Aymeric, el fill petit del príncep Laurent i la princesa Claire.

DL u537744 011
Aymeric de Bèlgica, a l'esquerra, amb el seu germà Nicolàs / GTRES

Un jove guapot, molt eixerit, molt espavilat i que es caracteritza per estar sempre somrient i de bon humor... Però totes les esperances que hi havia en una possible parella Aymeric-Elionor se han ido al traste. Per què? Perquè hi ha un nou romanç en la reialesa, i la Borbó no figura en cap de les parts. I és que el príncep belga ha començat una relació amb una jove de Brussel·les de la mateixa edat que Elionor, 18 anys, que es diu Gersende, tal i com revela Vanitatis

peto princep
Gersende i Aymeric de Bèlgica / TikTok

Una incipient relació sentimental de la qual encara se'n coneixen pocs detalls i que s'ha descobert a través de les xarxes socials dels dos protagonistes, i és que la nòvia d'Aymeric, i qui sap si futura integrant de la corona belga, va publicar al seu compte de TikTok un vídeo on deia que “Si no haguéssim decidit donar-nos una altra oportunitat i començar de nou, ens hauríem perdut tot això”, amb una imatge dels dos tortolitos fent-se un petó en blanc i negre. Una imatge molt bonica que no haurà agradat a Zarzuela, especialment en els que veien Aymeric com un nòvio perfecte per Elionor. L'enrenou i l'interès mediàtic ha fet que més tard hagi decidit esborrar el compte, però queda clar que la relació ve de lluny i que han decidit donar-se una nova oportunitat. Aymeric, de la seva banda, ha fet un post on sortien vestits de gala i en actitud carinyosa, que també va voler esborrar més tard. El que sí ha quedat, però, són comentaris i reaccions amb emoticones plenes de cors i frases com "quel homme" o "mon amour"...

peto princep2
Gersende i Aymeric de Bèlgica / IG

Un amour que ja no tindrà Elionor. Els monàrquics hauran d'esperar.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!