El culebrot de Bárbara Rey i Joan Carles s'ha acabat. La vedet, presentadora i exdona del domador Ángel Cristo ja no podrà esprémer més a Sálvame la llimona de la seva relació sentimental amb el rei. Si quedava algú que no se la creia, que ho veia una especulació de premsa rosa i seguia esperant cada entrevista de Bárbara per veure si la reconeixia, ja no cal. Se li ha acabat el xollo. La cadena HBO emet en el segon capítol de Salvar al rey els àudios entre el monarca i la vedet on queda clara la seva relació sexual, íntima i sentimental.

barbara rey GTRES
Bárbara Rey GTRES
Juan Carlos mayo 2022
Juan Carlos mayo 2022

En la minisèrie de l'HBO dirigida per Santi Acosta, el de Salsa Rosa, s'escolta per primer cop una conversa gravada, s'entén que per la mateixa Bárbara Rey que tenia tot el xalet ple de micros i càmeres, o pel CESID. El Centre d'Intel·ligència tenia controlada aquesta casa de dos pisos al barri d'Aravaca (Madrid), molt a prop de la Zarzuela, al famós carrer Sextante, 6. Una adreça que coneixien tots els espies d'Espanya. En aquest humil xalet es produïen les trobades sexuals del cap de l'Estat que gravava Bárbara Rey:

Chalet Juan Carlos Bárbara Rey Sextante Aravaca GTRES
Xalet Joan Carles Bárbara Rey C/Sextante, Aravaca GTRES

La conversa entre el rei i la vedet és aquesta:

-Bárbara Rey: ¿Cómo estás, mi vida?

-Juan Carlos I: ¿A las tres menos cuarto te va bien que llegue?

-BR: Perfecto. Cuando estés cerca, me llamas para que te abra el garaje. 

-JC: De acuerdo.

-BR: Bueno, pues nada mi vida. Un besazo muy fuerte. Duerme y descansa.

-JC: Te quiero mucho.

-BR: Yo a tí también te quiero mucho, un beso.

La intimitat entre la parella era tan evident que sembla que la vedet interrogui al rei perquè es mulli sobre política. En una altra de les cintes parlen del PP i del PSOE als anys 95-96, quan estava a punt de governar Aznar:

-Bárbara Rey: ¿Y tú qué piensas que va a ganar estas elecciones?

-Juan Carlos I: Yo creo que algo va a ganar el PP, pero tampoco con mayoría absoluta.

-BR: Sabes lo que ocurre, que no tienen la persona fuerte, con carisma, que tenga tirón con la gente. Porque el Aznar no tiene

-JC: Aznar no tiene tirón.

-BR: No, no, y eso es muy importante. Yo no entiendo, con los follones que está teniendo el Felipe González, que la gente siga votándoles al PSOE.

-JC: No lo sé, no lo entiendo.

-BR Y lo de Luís Roldán (director de la Guàrdia Civil fugit per corrupció)

.JC: La Guardia Civil me dice que a Roldán es mejor encontrarlo muerto.

Joan Carles no entén per què la gent vota PSOE i creu que Aznar és una bleda assolellada. I parla de la mort de Roldán. Material perillós. Les cintes són clares i se'ls identifica perfectament la veu. Ara surten a la llum per demostrar que és cert que Bárbara Rey va fer xantatge als dos governs, PSOE i PP, per cobrar amb diners en efectiu i amb contractes a la TV públiques, per fer programes la nit de dissabte a TVE amb Ramón García i un programa de cuina a Canal 9 del PP valencià. Quan Bárbara Rey havia d'anar a Tómbola a explicar-ho tot va córrer el pànic i el productor del programa desvela: "Vienen unos hombres en traje a Canal 9 con placas y me dicen que si sale Bárbara Rey se acaba Tómbola para siempre. Y se la llevaron ellos antes de entrar en plató". 

Juan Carlos y Bárbara Rey Antena 3
Joan Carles i Bárbara Rey Antena 3

Han passat molts anys i ara les TV passen del rei emèrit, el poden posar a parir: "Hundir a Juan Carlos para salvar la monarquía", diu Pedro J. Ramírez a l'HBO. Fins i tot Antena 3, del Grup Planeta, molt de dretes, fa una sèrie, Cristo y Rey sobre Ángel Cristo i Bárbara Rey on es representa el monarca ficant-se al llit amb la vedet. La foto de la sèrie és demolidora. "Y Sofía llorando en Palacio".