Com envia la puntualitat anglesa, aquest dimarts 27 de febrer, la Casa Reial espanyola es tornava a veure les cares en la missa homenatge a Constantino de Grècia un any després de la seva mort. El germà de la reina Sofia havia viscut diversos anys a Londres després del seu exili a Atenes. Es va convertir en la seva segona casa. A més, la família grega i els Borbó sempre han tingut una excel·lent relació amb la corona britànica. Per aquesta raó, l'emèrita es va enfadar quan cap dels membres de la família de Carles III no va acudir al funeral del seu germà. Una notable absència que han intentat reparar amb aquest homenatge preparat des de fa setmanes.

Comencen a arribar les primeres imatges que confirmen tots els rumors, Casa Reial es torna a reunir amb els Borbó malgrat la negativa de Letizia. Els reis han reaparegut aquest mateix dimarts 27 de febrer a Londres i s'han reunit amb la resta. No obstant això, Felipe arribava primer sense la companyia de la seva esposa. El monarca es retrobava amb el seu pare i es fonien en una càlida abraçada. Una imatge que probablement la mare de Leonor i Sofia va intentar evitar. Una vegada més va ser la protagonista de l'esdeveniment en acaparar totes les portades amb el seu estilisme i la seva notable absència al cap de pocs minuts de l'inici de la cerimònia. Letizia arribava somrient però enfadava de nou l'emèrita. Un gest que la reina Sofia no perdona.

Reina Sofía, Felipe i Letizia funeral constantino
Reina Sofía, Felipe i Letizia funeral constantino

Letizia arriba l'última a la missa homenatge a Constantino i enfada la reina Sofia

Letizia s'asseia al costat de Juan Carlos i Felipe. Tanmateix, la reina Sofia es desvinculava de tots ells perquè se situava a primera fila amb els seus familiars directes, com Irene de Grècia. Les dues germanes presidien aquest acte en el qual s'acomiadaven per sempre de Constantino, el seu germà més estimat.

Fins al moment ni la reina Sofia ni Letizia no han compartit ni una sola paraula, han tornat a deixar patent la mala relació que existeix entre ambdues. Sempre han deixat entreveure una certa rivalitat per ser la millor reina.

En el funeral de Constantino de Grècia, Letizia agafava del braç a la reina Sofia, fins i tot en altres imatges Felipe anava acompanyat d'ambdues que conversaven amb un somriure. Tanmateix, aquestes imatges van ser pactades amb la premsa per concloure rumors, una vegada que l'objectiu va desaparèixer, ambdues reines es van distanciar. Com ara, on la cordialitat i complicitat ha brillat per la seva absència. Letizia s'ha quedat totalment sola. Des que s'ha iniciat una campanya de desprestigi ningú no vol saber res d'ella.

Letizia
Letizia