En aquestes últimes quatre setmanes, Felipe ha marxat tots els caps de setmana amb els seus amics de tota la vida. Necessita temps per a ell. Ha comprovat que Letizia li fa més mal, no li aporta felicitat. El rei sempre ha estat profundament enamorat de la mare de les seves filles, però en els últims temps s'ha adonat que estava equivocat. Només coincideixen junts en els actes institucionals, com aquest dilluns en què viatjaran a València per a l'homenatge a les víctimes de l'incendi, i precisament en ells la complicitat brilla per la seva absència. Només es nota fredor.

A finals de 2012 ja van viure una crisi molt important en el seu matrimoni. Discutien constantment i van estar a un pas de divorciar-se, però finalment no va succeir. La reina volia marxar, però el rei li va deixar ben clar que Leonor i Sofia es quedarien en Zarzuela amb ell, aquest és el motiu pel qual no el va abandonar. Era un moment en què la ciutadania havia perdut la confiança en la corona per les malifetes de Juan Carlos i el cas Nóos que va acabar amb Iñaki Urdangarin a la presó. Tanmateix, la seva crisi no era per la situació de la corona, encara que tampoc va ajudar. En els últims mesos, Jaime del Burgo ha destapat el veritable motiu de la ruptura. Segons l'advocat, la reina va ser infidel al rei amb ell durant diversos anys, i es parla d'altres homes.

Letizia GTRES
Letizia GTRES

Letizia mai no va estar enamorada de Felipe. Era una dona molt ambiciosa i quan el llavors príncep li va demanar una cita, es va deixar portar. Només pensava que podria convertir-se en la dona més poderosa d'Espanya.

Letizia surt totes les setmanes amb les seves amigues per no trobar-se amb Felipe

Fa un mes, Casa Reial, que no vol ni confirmar ni desmentir els rumors, va obligar Felipe i Letizia a assistir al cinema a veure una pel·lícula, un dels plans favorits d'ambdós quan van començar a sortir junts. Tanmateix, tots aquests caps de setmana, els últims quatre, Felipe ha marxat amb els seus amics. El mateix ha fet Letizia. La reina està farta de compartir casa amb el seu marit. No dormen a la mateixa habitació, i s'eviten sempre que poden. Ara Leonor i Sofia no viuen a casa i no han de fingir en el dia a dia.

Letizia també fa plans per separat, ella es recolza en les seves amigues, entre elles Sonsoles Ónega. Tots els dijous queda amb el grup per sortir a sopar i prendre una copa. Necessita desfogar-se. La situació en Zarzuela no és la millor. No han parlat de divorci, però sí del cessament de la convivència. La Guàrdia Real acompanya tots els dijous a la reina, Felipe la controla i no la vol deixar sola, té por que torni a anar-se'n amb un altre home, gelosia.

LEtizia Sonsoles EFE
LEtizia Sonsoles EFE