En un acte presidit per Felip i Letícia d'aquest dimecres a Cadis s'ha demostrat que els autèntics reis d'Espanya són Ana Belén i Víctor Manuel. Tenen 72 i 76 anys, podrien ser els pares de Felip i Letícia però són més elegants, guapos, naturals i estimats que el matrimoni reial. El ministeri de Cultura del català Ernest Urtasun ha premiat el cantautor asturià amb la Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts. Es nota que el ministeri és d'un comunista de Sumar perquè han premiat Mario Gas, Carme Elías o el marit d'Ana Belén, gent poderosament d'esquerres. Sense que això sigui un mèrit "per se". Famosos d'esquerres com Joaquín Sabina, Carmen Maura o Emilio Martínez Lázaro diuen ximpleries catalanòfobes del nivell "Me pone negra dar dinero a los catalanes, no lo necesitan". De l'acte ha destacat l'abraçada fora de protocol que Letícia, també asturiana de naixement, li ha fet a Víctor Manuel que ha servit per incomodar Zarzuela.

DL u553623 014
Víctor Manuel als Premis de Cultura, Cadis 2024, GTRES
DL u553623 076
Letícia se salta el protocol abraçant Víctor Manuel, asturià, GTRES

El gest poc monàrquic i fora de lloc de Letícia ha espantat Felip. Hauria estat pitjor que tractant-se del món de la Cultura se saludessin amb un petó als llavis fent-se els moderns. Qui no s'ha espantat pas és Ana Belén que fa 51 anys que viu enamorada de Víctor Manuel, tenen dos fills i han compartit no només la vida sinó la feina, cantant en l'escenari en moltes gires. I allà segueixen, impressionants, especialment ella. Així ha lluït l'orgullosa esposa del premiat, la grandiosa Ana Belén, 72 anys la contemplen i està cent vegades millor que Letícia, i sense el bótox de la reina:

Ana Belén EP
Ana Belén EP
Ana Belén, GTRES
Ana Belén, GTRES

Mentre Letícia anava de rosa xiclet amb un tall a la faldilla, Ana Belén triava "tonos tierra, beis claro, camel y marrón chocolate que bañan su estilismo de arriba a abajo, una chaqueta confeccionada en un tejido rústico similar al tweed de manga corta, silueta ligeramente péplum, cierre frontal y, a los lados, dos bolsillos abiertos; y una falda midi plisada en color marrón chocolate". (Vanitatis). No només el vestit, el posat, l'elegància natural i sobre tot, no tocar-se la cara a cops de bisturí. Ana Belén té 72 i semblava més jove que Letícia amb 51.

DL u553623 051
Letícia de rosa i bótox, GTRES
DL u549046 283
Ana Belén als Goya fa unes setmanes, GTRES

L'actriu i cantant madrilenya manté una cara fabulosa sense haver de retocar-se pel cirurgià, les potes de gall on toquen, el nas prominent que la caracteritza i tot just un tint de cabells que la fa molt elegant. És fabulosa i ha sabut envellir sense retocar-se, no com Letícia que amb 20 anys menys sembla la seva mare. Una gran cantant, una millor actriu, una dona excel·lent. Mite.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!