Poques princeses hi ha com Amàlia d'Holanda. L'hereva del Regne dels Països Baixos ha estat notícia diverses vegades en els últims mesos. Primer ho va ser perquè es va donar a conèixer que era intimidada per la Moccro Mafia, després ho va ser perquè va fer el primer viatge oficial amb els seus pares a Curaçao... i ara ho és pels seus últims viatges. Amàlia és la princesa dels Països Baixos, però té un feeling especial amb un país que poc o gens té a veure amb la monarquia neerlandesa. No és cap altre que una altra monarquia: Espanya.

Amàlia d'Holanda cabell|pèl mostassa GTRES
Amàlia d'Holanda cabell mostassa GTRES

Conegut era que a Amàlia li encantava Espanya, però no sabíem la predilecció especial que té per Madrid. La capital és constantment visitada per la filla de Ses Majestats Els Reis Guillem Alexandrte i Màxima, la qual ha estat caçada en diverses ocasions passejant per la ciutat de l'Os i l'Arboç. Ara, tanmateix, tal com revela Vanitatis en la seva edició digital d'avui, Amàlia estaria augmentant la freqüència de les seves visites a Madrid. Cada vegada hi va més i més i es comencen a saber molts dels seus plans. La germana d'Ariane i Alèxia sembla ja haver-se oblidat de la màfia que la perseguia i a la ciutat madrilenya se sent lliure i molt a gust.

Amalia Holanda GTRES
Amàlia Holanda GTRES

Diversos testimonis asseguren que l'han vist passejar pels carrers de Salamanca -el barri més pijo de Madrid-, però per a res sola. Amàlia té un grup d'amigues ja consolidat a la capital d'Espanya i és amb elles amb les quals va a menjar i a sopar, així com també assisteix a bars per a prendre alguna cosa. Una altra de les aficions que té l'homòloga d'Elionor és la d'anar de compres a petites tendes, però també a grans magatzems, on compra tota mena de penyores que després es posa com a abillament. Li queden molt molt bé, i algunes d'elles també les utilitza per sortir a passejar amb la seva companyia més especial. A Amàlia, igual que Elionor, no se li coneix cap xicot en l'actualitat. Doncs quan surt a passejar és juntament amb el seu gosset, al qual el defineixen com "molt molt petit i blanc".

Amalia Alexia Ariane d'Holanda GTRES
Amàlia Alèxia Ariane d'Holanda GTRES

El paper dels Borbons

Amàlia, com totes les princeses d'Europa, disposa d'un ampli equip de vigilància. A Amsterdam, on estudia la carrera de Polítiques, Psicologia, Dret i Economia, ja és protegida per segurates i guardaespatlles, una cosa que també sol succeir quan ve a Espanya. La Casa Reial té un servei extra en cas que vinguin de visita, com és el cas d'Amàlia, membres d'altres Cases Reials, per la qual cosa la princesa d'Holanda no hauria de ser una excepció. Tanmateix, en l'actualitat, com expliquen a Vanitatis, aquesta protecció especial no s'estaria aplicant. I només hi ha una excepció perquè aquesta no s'apliqui: passa quan el o la royal en qüestió s'instal·la al país definitivament, que llavors es fa càrrec el propi país d'origen. Es quedarà, finalment, la princesa d'Holanda a Madrid?

Amalia Holanda EFE
Amàlia Holanda EFE