Alonso Guerrero i Letícia es van conèixer quan ella ni tenia somnis de convertir-se en futura reina (o sí). Ell era professor de Literatura a l'Institut Ramiro de Maeztu i ella era una alumna, amb qui es casaria l'any 1998 i es divorciaria un any després.

alonso guerrero gtres

GTRES

Des de llavors ha tingut l'etiqueta d'ex de Letícia i l'arrossegarà tota la vida, especialment després d'escriure el llibre El amor de Penny Robinson on parla de l'assetjament mediàtic rebut per haver estat la parella de tan il·lustre dona. Però Guerrero ha lluitat per refer la seva vida lluny de les cotilles de Zarzuela. I ara  ha donat un pas més. Es casa per tercera vegada. Veurem si serà la vençuda. María Dolores Corrales va ser la seva primera nòvia de joventut, abans d'enamorar-se de Letícia Ortiz. 

letizia alonso guerrero

La va conèixer amb només 12 anys i el seu va ser un fugaç amor d'infantesa que ara s'ha retrobat, passat el temps. A ell aquesta relació (definitiva?) l'agafa després de divorciar-se de la reina i d'una mestra que va ser la seva segona dona. Ella, segons explica Vanitatis, deixa enrera un matrimoni amb Javier Luna, actual secretari general d'Ocupació de la Junta d'Extremadura al Govern socialista de Guillermo Fernández Vara. La notícia del casament va agafar Letícia, curiosament, en aquella terra, on assistia a la proclamació del guanyador del Premi Fundació Princesa de Girona 2019, en la categoria Social. Luna, però, no hi era, evitant així la fotografia de dos ex en el mateix acte.

alonso guerrero  GTRES

GTRES

Què més se sap de qui ara ocuparà el lloc de Letícia al cor d'Alonso Guerrero? Que Mailo, que és com la coneixen, també és mare de dues filles, com la reina. Extremenya, és vuit anys més gran que la dona de Felip. Cap d'estudis d'un institut i a les xarxes socials es mostra feminista i progressista. La cerimònia serà de caire civil i en l'estricta intimitat en un poble de Badajoz, Granja de Torrehermosa (Badajoz), a diferència d'on es va casar amb Letícia, a Almendralejo.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat