Ni tot el botox del món poden fer que canviï la cara de la jove que li ha tocat al rei Joan Carles. Si fos per ell, triaria qualsevol altra dona pel seu fill Felip. Però sap que se l'ha de menjar amb patates per molt que l'irriti. La penúltima? Les suposades converses entre la Letícia i el seu compi-yogui condemnat per corrupció Javier López Madrid, que estarien en poder de l'excomissari Villarejo. Explica Pilar Eyre que "Enterado don Juan Carlos del contenido de las cintas, le pidió a su hijo 'ahora no te queda otra que divorciarte'".

joan carles leticia gtres

GTRES

A la que sí li ha canviat l'aspecte després del seu pas reiteratiu pel quiròfan ha estat a una amiga íntima del rei emèrit. Alicia Koplowitz, exmarquesa de Bellavista i del Real Socorro, és una empresària i filantropa que va heretar, juntament amb la seva germana Esther part de Construcciones y Contratas. L'any 2009, segons Forbes, era la quarta persona més rica d'Espanya i dos anys després, la 601 del món, amb una fortuna llavors, de més de 2000 milions d'euros.

alicia koplowitz

Gran amiga de Joan Carles, era una de les companyes de taula -de fet, van seure l'un al costat de l'altre- en el sopar alternatiu que va fer el rei a Torrelodones mentre la resta de la seva família era a Palma durant les vacances d'estiu. Koplowitz, propietària d'una de les col·leccions més grans d'art del país, acaba de ser homenatjada per la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando.

rei sopar

@MonicaLimoni

La influent financera té una col·lecció d'art a l'alçada de molt pocs, amb peces gregues del segle III abans de Crist, Goyes, Van Goghs, Gauguins i Toulouse-Lautrec. Les seves peces estan exposades a museus de tot el món, però ara, el que ha quedat com un quadre impressionista és el seu rostre després d'haver-se passat amb el bisturí. Una imatge impactant. 

alicia koplowitz gtres

GTRES

Koplowitz s'ha gastat bona part de la fortuna que té en ajudes a nens en risc d'exclusiu social o en projectes educatius. Uns diners molt ben emprats. No es pot dir el mateix dels que ha utilitzat en retocar-se la cara, del tot malaguanyats.