Les paraules de Pilar Eyre sobre la relació d’Alfonso Díez i la reina Sofía han fet que el vidu de la Duquessa d’Alba estigui de ple en el focus mediàtic. El retorn de la periodista catalana a Lecturas va ser en forma de bomba en informar de l’amistat especial entre tots dos arran del funeral de Cayetana.

Una historia que agafaria més força amb el vistiplau de l’actual Duc d’Alba, Carlos-Fitz James Stuart: “Me parece muy bien lo de Alfonso porque la reina es una gran señora”.

reina sofia alfonso diez gtres

GTRES

No obstant això, el mateix Díez va tallar de soca-rel les informacions que el situaven com l’amant de la reina emèrita: “No es pot fer una notícia sense cap base. Dono per tancat aquest assumpte”, li etzibava a un paparazzi de Sálvame.

Tot i que l’exduc ha volgut tancar el tema, els detalls de la seva vida privada, la premsa segueix revelant detalls de la seva vida privada. El Economista explica que Díez va assistir a una celebració de Cap d’Any organitzada per l’ambaixador italià Stefanno Sanino i el seu marit, el català Santiago Mondragón. En aquesta festa, segons la mateixa font, també van assistir-hi nombroses personalitats del món gai com l’exconseller català Santi Vila, el senador basc Iñaki Oyarzábal o l’escriptor Boris Izaguirre.

 

...Como todos los jóvenes Yo vine a llevarme la vida por delante...

A post shared by Santi Vila (@santivila_) on

Amb els diners que percep de la Casa d’Alba, la quota de jubilat i el lloguer d’un luxós apartament, Díez aprofita per assistir a esdeveniments d’aquest caliu, viatjar, anar a concerts i a l’òpera. Una gran vida.