Iñaki Urdangarin hauria arribat a un acord satisfactori de divorci amb la infanta Cristina. La majoria de les seves disputes eren per qüestions econòmiques. Han estat un any sencer discutint amb els seus advocats. La filla de Sofia no estava disposada a mantenir al seu encara marit i molt menys a Ainhoa Armentia. Les exigències de l'exduc són massa elevades, ni tan sols amb el seu sou de 400.000 euros anuals no pot fer-les front, és per això que Joan Carles sufragarà totes les despeses.

L'exjugador d'handbol ja hauria rebut un milió d'euros en concepte d'indemnització dels dos acordats. El següent pagament el rebrà en finalitzar el divorci o en diversos pagaments. Ara per ara, Iñaki ja rebia un sou de 6.000 euros a compte de la infanta Cristina. Finalment, aquest sou augmentarà fins als 25.000 euros mensuals.

Infanta Cristina i Iñaki
Infanta Cristina i Iñaki

"La primera primícia que donarem és que el divorci està a punt de firmar-se, ja s'han aconseguit liquidar tots els serrells que estaven pendents. En els propers dies es firmarà el divorci, però no ens assabentarem amb exactitud perquè es firmarà fora d'Espanya, es firmarà a Suïssa. Els diners no entraran a Espanya amb el que no ens assabentarem", detalla Juan Luis Galiacho.

Segons el periodista d'investigació, "en aquests moments Iñaki Urdangarin hauria cobrat ja entorn d'un milió d'euros. La quantitat mensual que rebrà no són 6.000 euros, és superior, podem multiplicar-lo per quatre o per cinc... uns 25.000 euros mensuals".

Els fills d'Ainhoa Armentia en contra de la relació de la seva mare amb Iñaki

Iñaki Urdangarin ja tindria via lliure per consolidar la seva relació amb Ainhoa Armentia. L'exduc de Palma el faria una gran il·lusió casar-se amb ella i formalitzar la relació, tanmateix potser no serà possible perquè si fa aquest pas perdria alguns dels privilegis acordats amb la infanta Cristina durant el divorci.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES

Ainhoa Armentia està molt enamorada d'Iñaki Urdangarin, malgrat els rumors de crisi sorgits en els últims mesos, la relació està més que consolidada, com han demostrat en les seves aparicions. La situació d'ambdós és complicada, en el dia d'avui no viuen junts, però la intenció és tancar etapes. Els fills adolescents de l'advocada no estimen l'exjugador d'handbol, per això l'advocada va amb peus de plom i a poc a poc.

Alguns dels fills d'Iñaki Urdangarin tampoc veu amb bons ulls la relació del seu pare amb Ainhoa, i no li perdonen que hagi enganyat d'aquesta forma a la seva mare. Els que menys relació tenen amb ell són Irene i Miguel. Pablo és més conciliador i Juan sempre ha estat del costat del seu progenitor.