Jaime del Burgo ha estat la figura clau en l'escàndol més gran que ha sacsejat a la monarquia espanyola en dècades. L'advocat, exmarit de Telma Ortiz, germana de la reina Letícia, ha estat el flagell més gran de la història moderna de la corona, en revelar presumptes infidelitats de la consort al rei Felip al principi de la seva relació i quan ja havien nascut la princesa Elionor i la infanta Sofia.

Del Burgo va filtrar una sèrie d'informacions comprometedores sobre la reina Letícia al periodista Jaime Peñafiel per al seu llibre 'Letizia y yo'. Tanmateix, Peñafiel va optar per utilitzar només l'1% del rebut, considerant que era responsabilitat de Del Burgo revelar el restant 99%. Davant d'aquesta situació, l'advocat va decidir agafar les regnes i va començar a divulgar detalls de la seva relació amb Letícia en xarxes socials, juntament amb crítiques directes cap a la monarquia. Va anunciar també la seva intenció de plasmar tota la informació restant en un llibre propi, assegurant haver creat la seva pròpia editorial per evitar interferències externes.

Jaime del Burgo / Instagram
Jaime del Burgo / Instagram

Del Burg podria arribar tard a la publicació d'una sèrie documental

Tanmateix, aquest llibre ara no veurà la llum. Del Burgo va canviar de plans i va anunciar una sèrie documental en format cinematogràfic per revelar els secrets que encara guarda. En un missatge en el seu compte de X, va anunciar que aquesta sèrie constarà de vuit capítols i estarà a punt per ser emesa el 2025. "El llibre que vaig prometre serà al seu lloc una sèrie de televisió de vuit capítols, en format pel·lícula i documental. La produiré després d'estiu i podrà veure's el 2025", va escriure en el seu compte el seu perfil de X. Per acabar-ho d'adobar, va acompanyar el missatge amb la icònica fotografia de Letícia amb la pashmina.

Jaime del Burgo X
Jaime del Burgo X

Tanmateix, algunes productores se li podrien avançar a Jaime del Burgo. Fa un temps es va parlar que Mediapro s'havia plantejat produir una sèrie de la monarquia espanyola a l'estil de The Crown. I ens consta que no és l'única plataforma que té l'opció a sobre de la taula. Amb les últimes informacions que han sortit a la llum, diversos alts càrrecs d'ambdues productores consideren que aquest producte seria un èxit absolut. De moment, tal com publica Monarquia Digital, Mediapro ha descartat la idea. Però no la segona plataforma, que no ha posat res en marxa, però no ha descartat la idea.