Elionor va tornar a Espanya després del final del primer curs de Batxillerat a l'UWC de l'Atlàntic a Gal·les. La jove va recuperar alguns dels seus compromisos professionals com a princesa d'Astúries i va marxar de vacances amb els seus pares i la seva germana Sofia. Felip VI i Letícia es van deixar veure juntament amb les seves filles per Mallorca, com és habitual. I com també és costum, aquestes dues últimes setmanes del mes d'agost han viatjat a un lloc totalment secret.

Després de deixar-se fotografiar pels carrers de Mallorca, ara busquen tranquil·litat i privacitat. Per aquesta raó intenten protegir al màxim el seu destí de vacances. Mai no transcendeix a la premsa. És tot un misteri. Encara que sabem que sempre viatgen a destinacions ben comunicades amb la capital d'Espanya per si en algun moment succeeix alguna cosa de gravetat i han de paralitzar les seves vacances com va succeir amb els atemptats del 17 d'agost de 2017 a Barcelona.

Leonor EFE
Elionor tornarà el 26 d'agost a Gal·les Foto: EFE

Encara que no hi ha proves gràfiques d'això, es va descobrir el destí dels Reis en alguns anys concrets. Per exemple, el 2010 van estar en l'Algarve. Algun any també han visitat Croàcia i Turquia. I a Itàlia la Costa de Salento. L'estiu de 2017 van vorejar la Costa Francesa. "Es tracta d'un assumpte de caràcter privat del qual no tenim constància. És que no ho sabem. No és en agenda, no ens competeix", declaren des de Zarzuela. Només Pedro Sánchez, com a president del Govern és qui coneix el destí exclusiu dels Reis per qüestions de seguretat.

No obstant això, aquest cap de setmana els reis tornaran a Madrid perquè la reina Letícia recupera la seva agenda el 29 d'agost i la princesa Elionor ha de tornar a Gal·les el 26 d'agost per cursar el segon curs de Batxillerat.

Leonor Mallorca EFE
Elionor a Mallorca EFE

La fotografia més buscada aquest estiu

I en aquestes vacances les fotografies de la reina Letícia ja no generen tant interès com el de les seves filles. La princesa Elionor és ara mateix la dona més buscada per la premsa. El mes d'abril passat es va descobrir que la jove va portar a un amic a casa durant les vacances de Setmana Santa, alguns mitjans es van aventurar a posar-li el sobrenom de xicot. Un jove alt, de cabell ondulat i moreno i amb nacionalitat nord-americana i brasilera.

"La imatge de la futura reina d'Espanya de la mà junt el seu presumpte xicot fent-se un petó en les seves vacances privades és en l'actualitat la instantània més desitjada i per la qual es podrien pagar xifres astronòmiques. No són les quantitats d'abans, però jo valoraria el reportatge en 100.000 euros", revela a aquest diari el famós reporter gràfic Diego Arrabal.