No hi ha res com tenir bona relació amb la família, sobretot amb els de casa, que són amb els que t’has de topar cada dia.

Un gran exemple de sintonia familiar és el d’aquestes tres noies, que tot i aparentar ser germanes, en elles s’hi amaga més d’una generació.

 

A photo posted by Jazmyne Wardell (@jazmynewardell) on

La Jazmyne té 21 anys i és germana de la Tamika, de 19. Fins aquí, res estrany. La qüestió és que la tercera integrant d’aquest grup de rosses és la Natalie (foto de dalt, a l'esquerra), de 45 anys... i mare de les altres dues noies.

 

A photo posted by Jazmyne Wardell (@jazmynewardell) on

El mitjà Daily Mail Australia ha dedicat una de les seves pàgines a mare i filles, i és que, certament, no passen pas desapercebudes. Totes tres semblen idèntiques en moltes fotos que pengen a les xarxes, i aquesta semblança traspassa el que és físic. “Som millors amigues”, confessen les noies.

 

A photo posted by Jazmyne Wardell (@jazmynewardell) on

Mare i filles surten juntes a sopar, fan nits de pel·lícules, van a festivals de música... i també a festivals de l’automòbil. Cal aturar-se en això últim, i és que els cotxes donen sentit a aquesta família. No hi ha setmana que la família al complet –les tres noies i el pare, Brendan– no acudeixen a un festival de cotxes. La mare de vegades fins i tot hi competeix.

 

I miss my mummy! She's been away all weekend so I didn't get to see her #seprationproblems #mybestfriend #mymum #comehomenow

A photo posted byJazmyne Wardell (@jazmynewardell) on

 

A photo posted by Jazmyne Wardell (@jazmynewardell) on

Amb tot, queda clar que es tracta d’una família unida, excèntrica... I sense complexos de cap tipus.