Els comentaris de la suposada sobreprotecció de la reina Letícia a les seves filles haurien fet repensar-se les coses als monarques, que ara volen que se sàpiga més d'Elionor Sofia en públic.

Després que es va anunciar que la futura reina i la seva germana assistiran aquest dijous a la inauguració de la legislatura al Congrés, en aquesta ocasió Letícia hauria parlat públicament de la manera amb què educa les seves filles.

En el marc de la jornada de la ‘Presència femenina a les posicions d’alta direcció’ que va tenir lloc aquest dilluns a Madrid, el mitjà Vanitatis informa que la reina va afirmar que és una mare estricta amb els horaris d’Elionor i Sofia.

“No poden veure la televisió de dilluns a divendres, ni tampoc jugar amb la tauleta, ni res d’Internet”, explica Letícia. Les nenes “ja tenen els caps de setmana per a aquestes coses”, afegeix.

No és el primer cop que es fa pública la rigidesa de la dona de Felip VI pel que fa a l’educació de les seves filles. Fa anys, en un acte de la Reina amb la mainadera més famosa de Cuatro, la 'Supernanny' Rocío Ramos, aquesta hauria recomanat “menys intransigència” a la llavors princesa d’Astúries amb les seves petites. En aquella ocasió, en referència al consum de llaminadures. Com amb la televisió i Internet, Letícia volia que les nenes només prenguessin dolços els caps de setmana.

Queda en dubte si les paraules de la psicòloga de Cuatro van fer canviar d’opinió l’actual Reina, o la seva marcada personalitat es va imposar.