Kiko Hernández ha parlat, per primera vegada a televisió, sobre el dur començament de la seva etapa com a pare de dues nenes bessones. Les petites Jimena i Abril van néixer de forma prematura amb només sis mesos i tres setmanes, fet que va agafar Kiko per sorpresa. El col·laborador de Sálvame esperava poder estar amb la mare un mes abans del naixement, però el 19 de gener li van comunicar que les bessones havien arribat abans d’hora.

Després d’un viatge de més de 20 hores, va arribar a l’hospital on va rebre la desagradable notícia que una de les nenes havia patit una parada cardiorespiratòria. “M'acomiadava d’ella cada dia sense saber si al matí següent la tornaria a veure amb vida”, ha explicat Kiko entre llàgrimes. Al cap de dues setmanes del part li van comunicar que totes dues estaven fora de perill, però que havia d’extremar les precaucions perquè encara eren molt petites.

Hernández va confessar que durant uns instants havia tingut sentiments de penediment en veure tots els inconvenients, fet que ara lamenta. “La meva vida ha canviat cap a millor”, va admetre segons després. Va compartir amb els telespectadors de Sábado Deluxe una imatge de les dues petites. 

 

A post shared by @menchuglez on