Torna la Barcelona Bridal Fashion Week. El pròxim 25 d'abril s'engega la 27a edició de la setmana de la moda nupcial a la capital catalana. L'esdeveniment està marcat al calendari dels professionals del sector, i ja ha registrat la plena ocupació de l'espai del pavelló de la Fira de Barcelona.

Del 25 al 30 d’abril es presentaran les noves propostes de les col·leccions del 2018 de moda nupcial i de cerimònia. Ofertes de 300 marques de més de 25 països, la xifra de firmes internacionals arriba al 65%.

Aquesta cita anual es divideix en dues parts: les desfilades de 25 firmes líders durant els tres primers dies, i el Professional Trade Fair, un espai expositiu amb més de 20.000 vestits de 300 marques diferents.

La novetat d’enguany té nom i cognoms: Ángel Sánchez. El dissenyador veneçolà serà un dels protagonistes de la nit inaugural del saló, i presenterà per primer cop a Europa les seves creacions nupcials. Uns vestits de formes arquitectòniques molt estructurades, contemporànies i femenines que han captivat actrius com Eva Longoria, Sandra Bullock o Meryl Streep.

 

A bride spotted down the aisle #angelsanchez #bridalspring2017 #monday

A post shared by Angel Sanchez (@angelsanchezpr) on

Els Fashions Shows estrella d’aquesta nova edició tornaran a ser, però, el de Rosa Clará i el de Pronovias. Les dues marques de referència d’aquest món que tornen a ser les elegides per inaugurar i clausurar, respectivament, la Barcelona Bridal Week. 

Fira de Barcelona organitza aquest esdeveniment, que va reunir més de 18.000 visitants l’any passat. Aquest any, amb la presència de 750 compradors estratègics contactats directament per l’organització. Aquesta vint-i-setena edició es presenta sota l’eslògan de “posar en valor l’art i la creativitat dels dissenyadors de moda nupcial”.

Amb unes expectatives altes, el Govern català ha aprovat aquesta setmana una inversió de 2,39 milions d’euros per a les pròximes dues edicions. Una garantia de continuïtat del certamen per al període de 2017 a 2019.