Ana Pastor ha estat una de les protagonistes de la jornada en oferir una multitudinària presentació fent publicitat del seu nou programa. Dónde estabas entonces, que s’estrena aquest dijous, pretén ser un retrat social dels últims 40 anys de la història d’Espanya i oferirà entrevistes a protagonistes de diversos episodis rellevants.

Per a una ocasió tan assenyalada, la presentadora d’El objetivo ha lluït un conjunt que ja havia captivat a una altra cara coneguda... Ni més ni menys que a la reina Letícia. L'aclamada peça es tracta d’una granota de color bordeus d’escot en V i cama ampla, amb un gran cinturó per marcar cintura d’Angel Schlesser.

La monarca la va portar a l’entrega de premis Mariano de Cavia d’aquest octubre, acompanyant-lo d’un cridaner maquillatge en tractar-se d’un acte de nit. Mentre que Pastor ha apostat per un maquillatge natural i gairebé cap complement. Pel que fa a les sabates, també ha marcat la diferència vestint de beix i no de granat com Letícia. Ara bé, la coincidència és innegable. 

Letícia i Ana Pastor  casa real i la sexta

Casa Real i La Sexta

Casa Real

Atresmedia

La presentadora ha vestit com una reina durant la presentació de la seva nova aposta televisiva. Triomfarà amb aquest nou programa?