Espejo público s'alimenta de polèmiques. Sinó no es pot entendre com el seu expert en tribunals i crònica negra pot equivocar-se tant. Nacho Abad és de l'escola Ana Rosa. Antena 3 el va fitxar de Tele 5 a cop de talonari. Aquesta setmana es jutja a Pamplona la colla de cinc amics andalusos acusats de violar en grup una noia de 18 anys als sanfermins de l'any passat. El periodista va voler treure suc d'aquesta notícia fent una enquesta repulsiva al seu twitter:

tuit violacio  nacho abad

twitter Nacho Abad

El sr. Abad va esborrar el tuit quan tenia més de quatre mil vots. Ens ha ocultat el resultat de la repugnant dicotomia. Estant l'afer sota judici, qüestionar si la víctima es va inventar que va ser violada deixa el periodista en un lloc que el defineix. Susanna Griso no hi té res a dir? Ja porta unes quantes pífies dels seus col.laboradors, com l'afer de les estudiants de la UAB, però en un assumpte tan seriós com una violació en grup, la frivolitat d'aquest "expert" hauria de comportar la seva expulsió immediata del programa. Les xarxes ho tenen clar: van fer-lo TT:

L'endemà de la vergonyosa enquesta, Susanna Griso no ha dit ni piu. Era el dia que declarava la noia presumptament violada per cinc homes alhora en un portal de Pamplona aprofitant que anava borratxa. Sembla que frivolitzar amb les agressions sexuals a les dones posa d'acord les dues cadenes líders espanyoles: Antena 3 i Tele 5. Gran Hermano i Espejo público s'encarreguen d'aquesta menyspreable tasca. Abad està més preocupat perquè pugin el salari a la Policia Nacional.

Amb aquesta pinta, Abad pot participar d'una mani de polis. Costarà veure'l en una contra les agressions sexuals a dones.