Pasapalabra s’ha convertit en un dels programes estrella dels vespres de Telecinco. De dilluns a divendres, durant deu anys ininterromputs, l’espai d’entreteniment segueix ensenyant noves paraules als teleespectadors. El seu presentador, Christian Gálvez, no podia mostrar-se més entusiasmat per aquest desè aniversari; i ha acabat protagonitzant un romàntic moment.

Tot, arran de convidar la seva dona a participar al programa. Almudena Cid, gimnasta rítmica, i Christian, han celebrat una dècada junts; i ella ha tingut unes maques paraules cap a la seva parella en directe.

Després de felicitar l’equip del programa per aquesta trajectòria, va voler destacar que ells dos van començar a sortir just quan Gálvez presentava per primer cop Pasapalabra: “Al final, els anys que fa que estàs al capdavant de Pasapalabra són els anys que tu i jo portem junts. Desitjo que el programa i la nostra relació durin moltíssims anys”, deia visiblement emocionada.

Christian Galvez i Almudena  telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo

Una romàntica declaració d'amor que va acabar amb un petó als llavis; sent un nou gest que se suma a totes les dedicatòries que s'han fet públicament.

 

Himeji - el camino de la princesa. Pues tengo una entre mis brazos. #japan #japon #himeji

A post shared by Christian Gálvez (@galvezchristian) on

 

Hoy es el cumple de mi ventosa favorita: @almudenacid ! A petarle el timeline!  #birthday #cumpleaños #amor #love

A post shared by Christian Gálvez (@galvezchristian) on

Set anys després de la seva boda, sonen amb cada cop més força els rumors d’embaràs. Es decidiran a ampliar la família?