Aquesta temporada de Mi casa es la tuya va aconseguint més quota de pantalla a poc a poc. María Teresa Campos, Pablo Alborán i Boris Izaguirre han estat les últimes apostes de Bertín Osborne per captivar l’audiència, i ara és un especial amb el qual vol captar més teleespectadors.

Eurovisió ha aconseguit arrelar-se a la televisió, convertint-se en tot un clàssic que compta amb molts seguidors. Precisament per això Bertín ha volgut aprofitar-se d’aquesta fama per organitzar una reunió entre cinc exparticipants.

Aquest dimecres torna amb Pastora Soler al capdavant del cartell, amb les càmeres del programa viatjant fins a la seva casa sevillana per fer un repàs sobre la seva carrera. La seva participació al concurs musical va ser molt aplaudida, sent de les representacions que més van agradar. I aquesta actuació serà un tema molt comentat al llarg de l’entrevista.

Però, com dèiem, no estarà sola. Massiel i Remedios Amaya dinaran amb el presentador i la cantant, comentant com es viu quedar primera i última respectivament a Eurovisió. A més a més, dues cares de les edicions més recents també voldran compartir la seva experiència.

Bertín eurovision  telecinco

Rosa López va convertir-se en Rosa de España amb el seu ‘Europe’s living a celebration’, i ho recordaran tots junts. De la mateixa manera, Soraya va actuar en el certamen uns anys més tard, explicant als altres els problemes d’organització que van patir llavors.

Bertín eurovision 2  telecinco

Mediaset

Amb tot, Bertín proposa una entrevista ben completa a cinc exparticipants d’un format tan mític com Eurovisió.