Una nit que Josep Pedrerol no presenta El Chiringuito (Mega) per indisposició, i es desferma una de les baralles més grans de la tele en els últims temps.

Tot va venir arran del partit Celta-Real Madrid, on finalment va sortir victoriós l’equip blanc (1-4), però que va provocar rumors entorn a una suposada prima al conjunt gallec si guanyava. I és que en cas de victòria, el Barça hagués tingut més a prop el lideratge de la lliga.

Cristobal Soria, qui va ser delegat del Sevilla durant 11 temporades, va crear la polèmica en dir que als jugadors els mou el fet econòmic. “Primer juguen per diners i després per diners”, va afirmar.

Això no va agradar gens el Loco Gatti, exfutbolista i actual col·laborador de mitjans, que va titllar Soria de “poca-vergonya” i d’”embrutar els jugadors” amb aquelles paraules.

No va quedar aquí. Els crits entre un i altre van anar intensificant-se, fins que Gatti va aixecar-se i gairebé arriba a les mans amb Soria. “Et mataré, Ja me n’he cansat. El mataré”, va repetir, mentre els companys de programa es van interposar entre tots dos.

Afortunadament, el brutal intercanvi verbal va quedar just en això, en paraules.