Aquesta setmana la princesa Elionor i la seva germana Sofia han tornat a l’escola després de les vacances estiuenques. La reina Letícia era l’encarregada de portar-les al centre, conduint ella mateixa el cotxe sense el rei Felip.

Per aquesta ocasió, la Reina ha optat per un estil molt informal; un look casual i còmode. Amb texans, jaqueta d’ant blava i camisa blanca; han estat els complements allò que més han cridat l’atenció.

Vambes totalment blanques -de tendència recentment- d’Hugo Boss, acompanyades d’una bossa negra de cuir amb tatxes de Paco Rabanne de 2.500€. En aquest cas, però, no ha estat el seu preu allò que ha sorprès, sinó el dissenyador.

reina Letícia paco rabanne  GTRES

GTRES

Aquesta és la primera vegada que la Reina porta un complement de Rabanne des que li dediqués una dura crítica, titllant-la fa uns anys d’anorèxica. La polèmica va esclatar uns dies després de la boda de Letícia i el rei Felip VI, quan el dissenyador espanyol va dir que el vestit era horrorós: “No podia ni caminar, estava malament tallat i matava la princesa”.

Però uns anys després va tornar a fer unes declaracions públiques en contra d'ella: “Fa por. Aquesta noia està anorèxica. Deu ser que a la família en la qual hi és no li donen menjar”.

El 2011 es van trobar en un acte públic, quan la Reina va entregar-li el premi de cultura a Lleida. I des de llavors, el dissenyador no ha tornat a parlar d’ella. I ara, amb Letícia lluint una bossa seva després de tant de temps, sembla que la tensió s’hauria calmat definitivament.

És aquesta la prova que demostra la reconciliació entre ambdós?