Tot i no ser natural de Barcelona, la infanta Cristina va passar els millors anys de la seva vida a la capital catalana. Allà es va casar amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, i van formar la seva família.

Els Urdangarin ja fa anys que no viuen a Barcelona, però a la infanta li agrada tornar al lloc d’on guarda tants records. O almenys això diu: “estic encantada de ser a Espanya”, va confessar a finals de l’any passat a la premsa quan entrava a les oficines de La Caixa a la Diagonal, on hi va treballar.

Ara, informa Vanitatis, la germana del rei Felip VI ha tornat a la capital catalana. Ho ha fet a escassos cinc dies de la Diada, en una visita exprés on va recórrer els mateixos llocs de quan hi vivia.

Urdangarin i Cristina platja  gtres

Cristina i Urdangarin, aquest estiu. GTRES

Pedralbes, Llongueras i La Caixa

La infanta va aterrar a Barcelona el vespre del dimecres 6, i aquella nit hauria dormit als apartaments Victoria, situats a tocar del Palau de Pedralbes. Cal recordar que en aquesta zona la família hi tenia el palauet.

L’endemà al matí no va faltar a Llongueras, la seva perruqueria de sempre. De fet, allà es gastava una mitjana de 288 euros setmanals en els “millors temps”, segons els moviments bancaris que el matrimoni va facilitar al jutge pel Cas Nóos. En aquesta ocasió, no es va fer cap canvi de look considerable.

Acabada a la perruqueria, va posar rumb cap a les oficines de La Caixa on, sempre segons Vanitatis, aquest cop va entrar-hi pel pàrquing “per evitar ser fotografiada”.

L’última parada del seu viatge exprés va ser altre cop ben amunt de la Diagonal. Concretament al barri del Putxet, on hi viuen la seva cunyada Ana Urdangarin i el seu marit, l’empresari Carlos Gui.

urdangarin cristina GTRES

Cristina i Urdangarin. GTRES

L’endemà, Cristina va agafar l’avió per tornar a Ginebra, actual lloc de residència amb el seu marit i els seus fills. Hi viu, cal dir, molt més tranquil·la que mesos enrere, quan encara no havien desaparegut els seus problemes amb la justícia.