Tota la informació en un sol clic i des del mòbil. El Nacional ofereix la possibilitat de descarregar l'aplicació del diari i també dels seus suplements (En Blau, i La Llança) per fer més accessible la informació des del telèfon mòbil. Totes elles són gratuïtes, fàcils d'usar i estan disponibles des de tot tipus de dispositius.

Aplicació El Nacional

L'aplicació d'El Nacional posa a l'abast tota l'actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva de Catalunya. Una app ràpida, fàcil i intuïtiva que permet guardar articles i personalitzar la portada del diari. Es pot descarregar aquí tant per Android com per Apple.

Aplicació ENBlau

Per altra banda, la d'En Blau permet tenir al mòbil tota la informació del món de la televisió, els famosos i les cases reials, així com les notícies i vídeos més virals i tot de suggeriments gastronòmics. També es pot descarregar tant per Android com per Apple.

Aplicació La Llança

Finalment, La Llança permet conèixer tota l'actualitat del món de l'oci i cultura de Catalunya, sempre combinat amb peces d'autor, per tal de contribuir al debat sobre la gestió cultural del país i oferir punts de vista diversos per discutir-la. S'hi poden trobar crítiques regulars de televisió, cinema, sèries de televisió i, evidentment, també llibres. La Llança també està disponible per Android i per Apple.

Com funciona?

L'aplicació és molt senzilla d'utilitzar. De fet, només consta de 4 botons, que són els que encapçalen la pantalla. Els més bàsics són el de tornar enrere i el de compartir.

  • Botó tornar endarrere: Permet anar a la portada en qualsevol moment de la navegació.

App EN

  • Botó compartir: Et permet compartir el contingut a les xarxes socials i a tots els canals de comunicació que tinguis disponibles al mòbil.

App EN 2

A més d'aquestes opcions, també n'hi ha d'altres una mica més sofisticades i que permeten des de guardar els articles que es considerin interessants per poder recuperar-los més tard, fins a personalitzar la pròpia portada.

  • Botó +: És que permet guardar el contingut.

App EN 3

  • Botó N+: És on localitzem els articles, firmes, seccions, cerques o etiquetes guardades prèviament. Aquí es poden gestionar els articles guardats i destacar-los com a favorits.

App EN 4

  • Per personalitzar la portada del diari, primer has de guardar el contingut que t'interessa (per exemple: secció esports) i des de N+ fas clic a la icona en forma de punts suspensius on has de prémer la icona en forma de casa.

José Antich
EDITORIAL Benvinguts a El Nacional José Antich