Diverses personalitats, entre les quals hi ha la cantant i activista per la pau Yoko Ono, han firmat un manifest on reclamen que es deixi votar els catalans. Aquests suports, especialment el de la cantant japonesa, han fet esclatar les xarxes que s'han omplert de missatges entre irònics i contraris cap a la cantant. 

Ono, qui va ser parella de John Lennon durant 13 anys i de qui sovint s'ha dit que va ser la culpable de la separació dels Beatles, ha centrat la majoria de comentaris. De fet, molts usuaris s'han referit a aquesta fama per dir que "qui va acabar amb els Beatles" ara vol acabar "amb Espanya".

Això sí, no tots ho veuen des del mateix angle. Mentre uns fan broma entre el suport de Ono i la possible separació entre Catalunya i Espanya, altres ho interpreten com una possible separació dins el bloc sobiranista.

Fins i tot alguns usuaris també s'han referit a la cançó de Def con dos que assegurava que "la culpa de tot la té Yoko Ono". La culpa del procés, per alguns usuaris, també la té la cantant japonesa.

Les bromes i crítiques, però, no han acabat aquí. Alguns han buscat les similituds entre els polítics catalans i els Beatles. "Yoko Ono creu que Puigdemont és un dels Beatles que queda. No em sorprèn amb aquest pentinat", ha assegurat un usuari.

Altres, en canvi, han anat més enllà i han buscat les semblances amb els Simpson, un recurs força habitual en aquesta xarxa social.